Setari Cookie-uri

Corona Extra prezinta trupa Madera Limpia

Pentru prima oara pe scenele romanesti, trupa cubaneza Madera Limpia (Lemn Curat) va concerta, intr-un show exceptional oferit de Corona Extra. In perioada 4-14 iunie, publicul roman din 7 orase este invitat sa savureze ritmurile cubaneze oferite de Madera Limpia.

Despre Corona Extra

Corona Extra a fost produsa pentru prima data in 1925, in Mexic, de catre Cervecería Modelo din Mexico City. Pentru pastrarea nealterata a retetei berii, Corona Extra este produsa si in acest moment de catre o singura fabrica, chiar cea care a lansat-o. Gustul inconfundabil si sticla transparenta, iconica, care o individualizeaza pe piata internationala a berii, au contribuit substantial la succesul pe care brandul Corona Extra il are pe toate meridianele. Corona Extra este prezenta in peste 140 de tari si ocupa locul 4 in topul celor mai vandute beri din lume.

Pe piata din Romania, Corona Extra este prezenta din anul 1994 si face parte din portofoliul de marci al BDG Import. Alaturi de Corona Extra, portofoliul de branduri al companiei BDG Import mai include: Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Louis XIII, Metaxa, Piper Heidsieck, Evian, Jagermeister, Budweiser Budvar, Southern Comfort, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Passoa, Borges.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.