Setari Cookie-uri

Noutati in tratarea unor boli ginecologice

CMU este prima clinica privata din Bucuresti unde se efectueaza histerectomie laparoscopica supracervicala si interventii minim invazive pentru cura incontinentei de urina la femei si a prolapsului genital total

„Scopul nostru este acela de a oferi pacientelor solutii medicale care sa le afecteze cat mai putin calitatea vietii. Tocmai de aceea, folosim tehnici de chirurgie minim invazive avansate, in concordanta cu ultimele tendinte ale medicinii internationale. Pe langa tehnica chirurgicala avansata, este importanta alegerea corespunzatoare a cazurilor, precum si experienta echipei de medici, toate acestea contribuind la succesul acestor interventii”, afirma Iosif Niculescu, director maternitatea Regina Maria.

Tot in cadrul interventiilor efectuate in premiera in cadrul celor doua spitale ale Centrului Medical Unirea, se incadreaza operatiile pentru incontinenta de urina la efort ”tension free transvaginal tape” si cea de prolaps genital total (plasa si Amreich Richter). Pentru acestea au fost folosite materiale heterologe speciale tolerate biologic.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.