Setari Cookie-uri

Casete luminoase de la Invent Media

Incepand cu 15 mai 2009 Invent Media www.inventmedia.ro , unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata publicitatii indoor, a lansat in statiunile Mamaia si Neptun un pachet indoor de 26 de hoteluri de 2, 3 si 4 stele. Suporturile sunt casete luminoase amplasate in zone intens circulate precum zona de asteptare a liftului, lobby sau receptie, asigurand astfel o foarte buna vizibilitate tuturor reclamelor.

Invent Media este unul dintre principalii jucatori pe piata publicitatii indoor din Romania, operand impreuna cu partenerii sai o retea de lifturi si spatii indoor la nivel national si oferind trei tipuri de pachete de servicii: Home, Office si Mall.

Agentia a derulat campanii cu succes pentru clienti precum: Romtelecom, Bosch, Allianz, Class, Millennium Bank, Skol, Romcar Motors, KFC, Jeep, Toshiba, BRD, Hyundai Motor, Mega Image, Leumi Bank, DHL, Subaru, GlaxoSmithKline, Pizza Hut, La Fantana, Interauto, Mit Motors, Marshal Turism, Loyalia etc.

Pe langa spatiul propriu-zis pe care il inchiriaza, Invent Media ofera servicii integrate de monitorizare, mentenanta si consultanta, avand cel mai bun pret al pietei si o rata de raspuns de 100% la cererile de oferta primite.


Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.