Setari Cookie-uri

Muller Pezzi di Frutta, armonie dulce de iaurt cu bucati de fructe

Muller prezinta cel mai proaspat deliciu al verii, adus direct de la Tropice Pezzi di Frutta, o combinatie armonioasa de iaurt fin si bucati neasteptat de mari de fructe exotice. Un motiv perfect pentru un moment de relaxare si desfatare dulce, noul iaurt cu fructe iti ofera cele mai delicioase si originale combinatii, menite sa-ti gdile papilele gustative si sa fie pe placul celor mai capricioase gusturi.

Muller prezinta cel mai proaspat deliciu al verii, adus direct de la Tropice – Pezzi di Frutta, o combinatie armonioasa de iaurt fin si bucati neasteptat de mari de fructe exotice. Un motiv perfect pentru un moment de relaxare si desfatare dulce, noul iaurt cu fructe iti ofera cele mai delicioase si originale combinatii, menite sa-ti gâdile papilele gustative si sa fie pe placul celor mai capricioase gusturi.

Müller Pezzi di Frutta imbina savoarea delicata a iaurtului cu gustul inedit al bucatilor surprinzator de mari de fructe pentru o experienta culinara iesita din comun. Ambalajul generos de 150 g iti prelungeste momentele de relaxare cu fiecare lingurita. Müller Pezzi di Frutta nu are rival atunci când vine vorba sa-ti aduca o briza de racoare intr-o zi fierbinte de vara si sa te ajute sa zâmbesti chiar si in cele mai ocupate si mai dificile momente ale zilei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.