Setari Cookie-uri

Stiloul Robertei Anastase, licitat si castigat de Liliana Turoiu-Udrea, cu 2000 RON]

Roberta Anastase s-a despartit de stiloul Montblanc primit de la tatal ei, pentru Inimile Copiilor, in cadrul Licitatiei caritabile pentru copii, editia 2009, organizata de salt&pepper catering si Corte del Fiesta. Acesta este stiloul cu care a semnat, ca Presedinte, prima lege la Camera Deputatilor si care a fost adjudecat de catre Liliana Turoiu-Udrea, pentru suma de 2.000 RON. In schimb, Roberta Anastase a obtinut o papusa din portelan din colectia Romanitei Iovan, cu 1000 RON. Cel mai bine vandut obiect al licitatiei au fost manusile lui David Coulthard, adjudecate de catre Rocsana Marcu, pentru 4.300 RON.

Roberta Anastase s-a despartit de stiloul Montblanc primit de la tatal ei, pentru Inimile Copiilor, in cadrul “Licitatiei caritabile pentru copii, editia 2009”, organizata de salt&pepper catering si Corte del Fiesta. Acesta este stiloul cu care a semnat, ca Presedinte, prima lege la Camera Deputatilor si care a fost adjudecat de catre Liliana Turoiu-Udrea, pentru suma de 2.000 RON. In schimb, Roberta Anastase a obtinut o papusa din portelan din colectia Romanitei Iovan, cu 1000 RON. Cel mai bine vandut obiect al licitatiei au fost manusile lui David Coulthard, adjudecate de catre Rocsana Marcu, pentru 4.300 RON.

“Licitatia caritabila pentru copii, editia 2009”, organizata de salt&pepper catering si Corte del Fiesta, a incheiat seara cu aproape 40.000 RON mai mult pentru contul Asociatiei Inima Copilor. Suma s-a adaugat celorlalte donatii care sprijina deschiderea primei sectii de cardio-chirurgie dedicata exclusiv copiilor din Bucuresti, la spitalul “Marie Curie”. Un element surpriza din partea organizatorilor, a fost cartea lui Ethan Hawke, Ash Wednesday, donata voluntar de catre Cristina Bazavan, cu autograful autorului (adjudecata de Daniela Banut pentru 700 RON), dar surprize au fost si din partea donatorilor. Mihaela Radulescu, desi nu a putut fi prezenta, a trimis voluntar, o agenda Hermes, pentru a servi ca Agenda de fapte bune. Modelul pe care l-a achizitionat pentru licitatie, este unul preferat de ea, dar din pacate, agenda nu si-a gasit donator. Nu este totul pierdut, intrucat TOATE obiectele neadjudecate se vor muta de maine seara pe site-ul okazii.ro, spre a fi licitate, iar agenda face parte dintre acestea.

Andreea Antonescu si Rocsana Marcu si-au disputat indelung manusile lui Coulthard, dar intr-un final, Rocsana a ridicat miza la 4.300 RON, suma de la care Andreea a incetat sa liciteze. Rocsana a mai licitat si impotriva Mihaelei Radulescu pentru “Jurnal 2003-2009”, cartea Oanei Pellea, cu autograful autoarei, dar s-a oprit la 2.100 RON in favoarea Mihaelei care a supralicitat, adaugand 400 RON si obtinand-o astfel.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.