Setari Cookie-uri

Stiloul Robertei Anastase, licitat si castigat de Liliana Turoiu-Udrea, cu 2000 RON]

Roberta Anastase s-a despartit de stiloul Montblanc primit de la tatal ei, pentru Inimile Copiilor, in cadrul Licitatiei caritabile pentru copii, editia 2009, organizata de salt&pepper catering si Corte del Fiesta. Acesta este stiloul cu care a semnat, ca Presedinte, prima lege la Camera Deputatilor si care a fost adjudecat de catre Liliana Turoiu-Udrea, pentru suma de 2.000 RON. In schimb, Roberta Anastase a obtinut o papusa din portelan din colectia Romanitei Iovan, cu 1000 RON. Cel mai bine vandut obiect al licitatiei au fost manusile lui David Coulthard, adjudecate de catre Rocsana Marcu, pentru 4.300 RON.

Un alt licitator important a fost Liliana Turoiu-Udrea, care a fost dealtfel si cel mai generos licitator, ajungand la un total de 5.500 RON, platind pentru stiloul Robertei Anastase 2.000 RON si 3.500 RON pentru 3 inimioare inramate. Inimioarele au fost donate de catre copiii Asociatiei P.A.V.E.L.(Primind Ajutor Viata Este Luminoasa), prin Asociatia Inima Copiilor.

Alti licitatori activi au mai fost: Mihai Georgescu, Andreea Antonescu, Florentina Opris si Adina Postelnicu(ex-Heaven) care a obtinut pentru 850 RON cartea lui Grigore Cartianu “Hagi”, cu autograful autorului si a lui Gheorghe Hagi si o inimioara inramata. Dealtfel, toate cele 15 inimioare inramate au fost adjudecate chiar de la inceput si putem spune ca au avut cel mai mare succes ca timp de licitare!

Prima TV a fost un partener activ al licitatiei. Andreea Raicu a donat un pix Montblanc, adjudecat cu 800 RON de catre Mihaela Ionescu, iar icoana din lemn donata de Virgil Iantu, va fi disponibila pe okazii.ro. Adrian Bucur si Nicoleta Gavrila au achizitionat in numele Prima TV o inimioara inramata pe care au lasat-o spitalului “Marie Curie” spre a fi expusa, alaturi de celelalte inimioare. Serban Huidu, desi nu a reusit sa ajunga la licitatie, si-a rascumparat prin telefon cu 2.200 RON propriul sombrero donat. O alta rascumparare a venit din partea fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, care a recuperat cu 500 RON caricatura Oanei Lis, iar Bambi au licitat 700 RON pentru propria fructiera VMF si au obtinut-o.

Chiar si cei implicati efectiv in campanie au licitat: Daniel Buzatu (directorul spitalului “Marie Curie”) a obtinut o inimioara cu 500 RON, iar Alexandru Popa de la Asociatia Inima Copiilor, a licitat si a obtinut ultima inimioara cu aceeasi suma.

In afara obiectelor licitate si a donatiilor facute pe aceasta cale, au fost facute donatii si sub forma de servicii. Mirela Zivari a oferit la clinica TerapiaM consiliere psihologica pentru copii si famiile lor post operator, iar Anca Misu asigura consilere juridica si reprezentare.

salt&pepper catering si Corte del Fiesta le multumeste tuturor celor prezenti la “Licitatia caritabila pentru copii, editia 2009”si in special presei din partea careia am avut tot sprijinul pe intreg parcursul campaniei de pana acum, care se desfasoara in continuare pe okazii.ro, incepand de maine seara. Proiectul Asociatiei Inima Copiilor, poate fi sustinut in continuare donand cate 2 euro/sms la 858, donand online pe https://www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php sau licitand de maine seara, pe site-ul okazii.ro obiectele neadjudecate: un Chevrolet Camaro sport din anul 1977 din partea BGS, agenda Hermes a Mihaelei Radulescu, tabloul primit de Alexandru Arsinel in emisiunea “Genialii”, un outfit unicat din brocart si matase, cu tesatura Armani din partea Wilhelminei Arz, duplicatul discului de aur al Andreei Antonescu, tabloul lui Andrei Hrebenciuc cu dedicatie din partea autorului, vesta lui Dan Chisu, costumul Ancai Badiu din videoclipul Class “Singura Iubire”, masinuta lui Leon Craioveanu, fiul Mihaelei Cernea si a lui Costin Craioveanu, rochia Cosminei Pasarin din ultimul episod al serialului “Chiquititas”,un set de bijuterii din aur alb care a apartinut Sofiei, fiica Danei Nalbaru si a lui Dragos Bucur, corsetul norocos pe care l-a purtat Anamaria Ferentz pe coperta ultimului album Demmo si albumul in cauza, icoana lui Virgil Iantu, pantofii Oanei Turcu purtati la prima intalnire cu Cristian Brancu, un set de bijuterii din argint pe care Liza Panait le are in colectia personala de 20 ani, o rochie Valentino care a aprtinut lui Marie-Rose Mociornita, medalia si sampania lui Viorel Lis, casca de paiete a Ritei Muresan, o rochie din colectia Romanitei Iovan, ursuletul Laviniei Sandru, icoana primita de Valentina Pelinel si Cristian Boureanu la nunta, un set de bijuterii din aur alb care i-a apartinut Monicai Anghel, un tablou de Nicolae Cosniceru si o jacheta din blana de vulpe din colectia Flora Nastase.

In attach gasiti situatia completa a obiectelor licitate si cateva fotografii de la eveniment.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.