Setari Cookie-uri

GETTS Hair Studio Dacia, o noua destinatie a frumusetii

GETTS si Wella Professionals anunta deschiderea primei locatii in parteneriat: GETTS Hair Studio in Bulevardul Dacia nr 153-155. O adresa exclusivista, unde timpul pentru rasfat se dilata. Oferta GETTS? O gama larga de servicii de infrumusetare: frizerie, coafura, estetica faciala si corporala, manichiura si pedichiura SPA, toate insotite de o stare de bine absoluta.

GETT’S si Wella Professionals anunta deschiderea primei locatii in parteneriat: GETT’S Hair Studio in Bulevardul Dacia nr 153-155. O adresa exclusivista, unde timpul pentru rasfat se dilata. Oferta GETT’S? O gama larga de servicii de infrumusetare: frizerie, coafura, estetica faciala si corporala, manichiura si pedichiura SPA, toate insotite de o stare de bine absoluta.

La GETT’S Hair Studio, coafura si relaxarea merg in tandem. Motivul? Dotarile salonului sunt unice in Romania. Fotoliile de spalat Takara Belmont sunt create special pentru un confort sporit pe intreaga durata a curatarii si ingrijirii parului. Daca optezi pentru pedichiura, relaxarea iti va invada intreg corpul. Scaunul este reglabil, iar hidromasajul se face cu zece jeturi.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.