Setari Cookie-uri

GETTS Hair Studio Dacia, o noua destinatie a frumusetii

GETTS si Wella Professionals anunta deschiderea primei locatii in parteneriat: GETTS Hair Studio in Bulevardul Dacia nr 153-155. O adresa exclusivista, unde timpul pentru rasfat se dilata. Oferta GETTS? O gama larga de servicii de infrumusetare: frizerie, coafura, estetica faciala si corporala, manichiura si pedichiura SPA, toate insotite de o stare de bine absoluta.

„Noul salon GETT’S Hair Studio promoveaza conceptul de unicitate. Este prima noastra locatie - la strada - deschisa 365 de zile pe an si a patra locatie cu acest program. Prima locatie partenera Wella Professionals. Primul studio GETT’S, unde vrem sa oferim clientilor atat calitatea serviciilor, cât si posibilitatea de a se relaxa. GETT’S Hair Studio isi doreste sa transforme ideea de salon intr-un concept integrator si complex” declara Lucian Miess, proprietar si fondator al saloanelor GETT’S.

Vara vine cu o oferta inaugurala speciala din partea noului studio GETT’S. O reducere de 15% pentru toate serviciile si un cadou de sezon System Professional. La 2 produse cumparate, il ai pe al treilea gratuit si in plus un cadou surpriza.

„Parul are nevoie de o atentie speciala pe timpul verii, spune Arabella Saulig, trainer SP. Produsele de ingrijire System Professional Sunshine si Sunset ii ofera tot ce are nevoie pentru a fi in siguranta in timpul si dupa expunerea la soare.” adauga specialista SP.

GETT’S Hair Studio Dacia – prima locatie partenera Wella Professionals.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.