Setari Cookie-uri

Nuante de designer in noua colectie Debenhams

Sezonul acesta, Debenhams si designerii care creeaza colectii exclusive pentru galeria Designers at Debenhams au pregatit colectii uimitoare, care traseaza tendintele esentiale ale sezonului intr o viziune personala seducatoare si sofisticata.

Sezonul acesta, Debenhams si designerii care creeaza colectii exclusive pentru galeria “Designers at Debenhams” au pregatit colectii uimitoare, care traseaza tendintele esentiale ale sezonului intr –o viziune personala seducatoare si sofisticata.

Jasper Conran, Betty Jackson, John Rocha si Julien Macdonald sunt numele care semneaza in acest sezon tinutele indraznete din Debenhams, inspirate din decadele secolului trecut si definite de structuralism.

J by Jasper Conran

Pentru colectia de toamna/iarna 09 Jasper Conran priveste in urma catre perioada anilor ’40, din care preia elemente pe care le combina cu must have-urile variate ale anilor `80. Influenta perioadei posterioare postbelice este evidenta prin croielile structurale, umerii bine definiti, costume cu fuste care accentueaza talia, bluze din materiale vaporoase si fuste de lungimea genunchiului care subliniaza linia corpului. Jacheta de motociclist din piele, accesoriile lacuite si platformele inalte sunt alaturate pentru un efect estetic puternic.

Betty Jackson.Black

Colectia Betty Jackson.Black propune in acest sezon o paleta bogata de culori si materiale sofisticate care pun in valoare simplitatea formelor si croielilor. Aceasta ofera versatilitate pieselor care pot fi adaugate sau eliminate usor din tinuta, si usureaza trecerea de la zi la noapte. Colectia pare desenata intr-un joc al proportiilor, taliei, manecilor voluminoase si cardiganelor usoare. Rezultatul este trasat in modele care imbratiseaza formele feminine si siluetele sexy arhitecturale in culori vibrante de fuchsia si verde masliniu, menite sa creeze un contrast vizual puternic cu negrul sofisticat.

Rocha.John Rocha

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.