Setari Cookie-uri

Ce prefera romanii: sexul sau inghetata?

63% dintre romance prefera inghetata in locul sexului

63% dintre romance prefera inghetata in locul sexului

Daca ar fi sa aleaga intre o inghetata delicioasa si o partida de amor, aproape doua treimi dintre romance ar alege inghetata. Aceasta este una dintre concluziile studiului Magnum.

Fidel sloganului sau international de „World Pleasure Authority” (Autoritatea Mondiala in Placere), Magnum este direct interesat sa descopere placerile si dorintele oamenilor de pretutindeni. Astfel, anul acesta, specialistii Magnum au studiat cu atentie si placerile declarate de romani. Studiul Magnum a fost realizat in perioada 30 iunie – 30 iulie, pe un esantion de 70.000 de femei si barbati din Bucuresti, Constanta, Iasi, Brasov, Timisoara, Oradea si Cluj-Napoca. Studiul a fost realizat pe trei categorii de varsta: persoane pana in 21 de ani, intre 21 si 35 de ani si peste 35 de ani.

In timp ce femeile prefera inghetata, barbatii romani se declara adeptii sexului. 66% dintre acestia ar prefera o partida de amor in locul unei inghetate.

Cele mai multe iubitoare de inghetata se afla in Oradea, unde peste 80% dintre femei, indiferent de categoria de varsta, prefera acest desert unei partide de amor, la polul opus aflandu-se Iasiul, unde 87% dintre femei ar prefera sa faca sex decat sa manance o inghetata.

In schimb, barbatii din Iasi se pare ca nu le impartasesc in aceeasi masura interesul pentru sex. Numarul barbatilor din Iasi care declara ca prefera inghetata unei partide de amor este de doua ori mai mare decat al femeilor care marturisesc acelasi lucru.

Bucurestencele sunt printre cei mai mari fani ai inghetatei. Aproape 80 dintre femeile de peste 21 de ani declara ca prefera inghetata unei intalniri „fierbinti”. Fetele sub 21 de ani din Capitala se pare ca sunt mai putin „cuminti”, 30% dintre acestea sustinand ca ar alege partida de sex.

Clujul se imparte aproape in mod egal intre iubitorii inghetatei si cei care prefera sexul. E drept, femeile declara intr-o proportie mai mare decat barbatii ca prefera inghetata sexului.

In schimb, la Brasov, atat barbatii, cat si femeile declara ca ar alege o partida de amor in locul unei inghetate. Aproape 65% dintre barbatii brasoveni si peste 55% dintre brasovence au declarat ca prefera sexul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.