Setari Cookie-uri

Ce prefera romanii: sexul sau inghetata?

63% dintre romance prefera inghetata in locul sexului

La Timisoara se pare ca exista o diferenta considerabila intre generatii. Daca femeile de peste 35 de ani sustin in proportie de 86% ca prefera inghetata in locul sexului, 57% dintre fetele sub 21 de ani se declara in favoarea unei partide de amor.

Cei mai multi amatori de inghetata se regasesc la Oradea in randul tinerilor sub 21 de ani, un procent insemnat de iubitori ai inghetatei inregistrandu-se si la Constanta printre barbatii trecuti de 35 de ani.

Romanii viseaza la o escapada romantica in Bora Bora

Daca ar avea de ales intre o zi relaxanta la SPA, o pereche de pantofi Jimmy Choo, o zi de shopping fara limita de credit la Milano, o escapada romantica in Bora Bora, un flirt gratios cu ex-ul prin SMS sau o croaziera pe Riviera Franceza, majoritatea romanilor ar alege destinatia Bora Bora. Studiul Magnum a mai aratat ca urmatoarea tentatie pentru romani ar fi croaziera pe Riviera Franceza sau shoppingul fara limita de credit la Milano. Flirtul cu ex-ul prin telefon nu ar fi deloc tentant, romanii preferand o zi relaxanta la SPA sau o pereche de pantofi Jimmy Choo.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.