Setari Cookie-uri

Consumul de cafea solubila determina arderea mai rapida a grasimilor

In ultima perioada, tot mai multe persoane sunt preocupate de felul in care arata si adopta diferite regimuri alimentare pentru a pierde in greutate si a avea o silueta cat mai ferma. Putini stiu ca unele dintre alimentele consumate in mod frecvent ii pot ajuta in mentinerea unei greutati normale.

Un consum moderat de cafea solubila ne poate ajuta in mentinerea unei greutati corporale normale. Studiile citate de NESCAFE au aratat cum cafeina accelereaza procesul de ardere a grasimilor si ca un consum moderat de cafea, fara lapte sau zahar, poate fi eficient in cadrul regimurilor de slabit. Pentru a-si pastra aceste proprietati, cafeaua nu trebuie indulcita excesiv. Cafeina isi va mentine proprietatea de ardere a grasimilor daca vom consuma cafeaua in stare pura.

“Unul dintre efectele benefice ale cafelei este acela numit "termogen", stimuland arderea depozitelor de grasime din organism. Astfel, putem spune ca un consum moderat de doua – trei cani de cafea zilnic contribuie la mentinerea greutatii in limite normale. Persoanele care vor sa slabeasca trebuie sa tina cont ca cea mai sanatoasa si eficienta metoda de a pierde in greutate poate fi obtinuta printr-un control atent al caloriilor, mentinand in acelasi timp o dieta echilibrata si o activitate fizica permanenta.”, declara Elena Casapu, specialist NESCAFE in nutritie.

Cafeaua solubila pura are un continut caloric scazut, daca o consumam simpla, fara zahar sau lapte. Pentru cafeaua pura solubila continutul caloric este de doar 1 Kcal/portie (1.8g de cafea + 150 ml de apa), avand si un continut bogat de fibre.
In cadrul programului de informare Despre cafea cu sanatate, lansat in acest an, NESCAFE va prezenta toate beneficiile cafelei solubile asupra organismului uman. Astfel, consumatorii vor intelege ca un consum moderat de cafea solubila actioneaza in mod pozitiv asupra sanatatii corpului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.