Setari Cookie-uri

Campania 'Sansa la viata, sansa la noi amintiri' dezvaluie visuri de copii si visuri de vedeta

Vedetele sprijina campania Sansa la viata, sansa la noi amintiri pentru ajutorarea copiilor cu inimi bolnave. Povestilor emotionante spuse de copilasii cu malformatii cardiace pe site-ul www.sansalaviata.ro li s-au alaturat visele de vedeta - cele mai frumoase amintiri din copilaria celor care astazi au devenit celebri.

“Nu mi-am dorit sa devin nici mecanic de tren, nici politist, nici pilot, pentru ca ma plictiseam destul de repede de o singura meserie. Mi-am dorit doar sa pot sa visez in continuare”.
(Adrian Despot)

Vedetele sprijina campania “Sansa la viata, sansa la noi amintiri” pentru ajutorarea copiilor cu inimi bolnave. Povestilor emotionante spuse de copilasii cu malformatii cardiace pe site-ul www.sansalaviata.ro li s-au alaturat “visele de vedeta” - cele mai frumoase amintiri din copilaria celor care astazi au devenit celebri.

Andreea Berecleanu, Andreea Marin-Banica, Daniela Nane, Malvina Cervenschi, Irina Margareta Nistor si Adrian Despot vorbesc despre visele pe care le aveau cand erau mici. Fanteziste sau realizabile, multe dintre dorintele lor s-au transformat in viata pe care ei o considera un dar frumos si o sansa uriasa.
Vedetele noastre ii incurajeaza pe copii sa nu renunte la sperantele lor, iar pe cei mari sa le ofere micutilor “sansa la noi amintiri”.

Andreea Marin-Banica povesteste cum a simtit inca din copilarie chemarea televizunii, cand a vazut un spectacol de balet (cum arareori se intampla inainte de 1989), la televizor. Delicatetea balerinei din spectacol care trecea dincolo de ecran, a facut-o pe Andreea sa isi doreasca sa transmita peste ani, aceeasi emotie: “Asta insemna pentru mine televiziunea: balerina aceea sensibila, omul acela care, fara cuvinte, anuleaza bariera din fata sufletului, se cuibareste acolo si nu mai pleaca. Si iata ca peste ani, televiziunea a ajuns sa fie a doua mea casa."

“Fiind cea mai inalta din grupa, mi s-a incredintat...mama vitrega. Ca sa nu ma deprim, desi inca nu exista termenul, mi s-a explicat ca numai personajele negative sunt cu adevarat interesante”. Ati ghicit cine este?

In curand, si alte vedete ne vor dezvalui franturi de vise si sperante din copilaria lor.

Intrati pe site-ul www.sansalaviata.ro si aflati cum ii puteti ajuta pe copiii cu malformatii cardiace din Romania sa-si atinga visele. Site-ul ofera informatii detaliate despre malformatiile cardiace la copii, despre posibilitatile de corectare ale acestora, precum si date privind desfasurarea campaniei “Sansa la viata, sansa la noi amintiri”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.