Setari Cookie-uri

Solutii eficiente pentru fiecare tip de piele

Pielea este poate prima din tot corpul pe care fie o ingrijim cum se cuvine, fie o neglijam Reinnoita in permanenta, pielea este mai mult decat un ambalaj. Este organul ce cantareste cel mai mult ( 3-4 kg) si este cel mai extins pe tot corpul uman, cu o suprafata de 1,5 pana la 2 m. Fiind in permaneta legatura cu celelalte organe, de multe ori poate indica anumite disfunctii ale organelor interne. Ea trebuie ingrijita in permanenta pentru a arata bine si a-si mentine sanatatea.

Pielea este poate prima din tot corpul pe care fie o ingrijim cum se cuvine, fie o neglijam…
Reinnoita in permanenta, pielea este mai mult decat un “ambalaj”. Este organul ce cantareste cel mai mult ( 3-4 kg) si este cel mai extins pe tot corpul uman, cu o suprafata de 1,5 pana la 2 m. Fiind in permaneta legatura cu celelalte organe, de multe ori poate indica anumite disfunctii ale organelor interne. Ea trebuie ingrijita in permanenta pentru a arata bine si a-si mentine sanatatea.

Bioderma gaseste in permananta solutii eficiente pentru fiecare tip de piele, pentru fiecare problema, pentru ca se stie cat este de important ca aspectul pielii sa fie unul stralucitor si sanatos.

Laboratoarele Bioderma va prezinta noutatile lunii noiembrie, trei dintre produsele ce fac parte din gamele de ingrijire a pielii Sebium( pentru piele grasa) si Atoderm( pentru piele uscata).

Piele grasa

Sebium MAT fluid colorat
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.