Setari Cookie-uri

Candidatul care iti face ziua mai frumoasa!

Ciocolata Poiana si-a lansat candidatura. Poiana te indeamna sa o alegi, intrucat de 14 ani se bucura de increderea celui mai mare numar de consumatori, fiind marca de ciocolata numarul 1 in Romania.

Ciocolata Poiana si-a lansat candidatura. Poiana te indeamna sa o alegi, intrucat de 14 ani se bucura de increderea celui mai mare numar de consumatori, fiind marca de ciocolata numarul 1 in Romania.



“Anul 2009 este un an cu noi provocari in comparatie cu anii anteriori si, in plus, un an electoral, cu alegeri prezidentiale in trimestrul 4. Ne-am gandit ca ar fi interesant si totodata, potrivit, ca Poiana, marca de ciocolata preferata de romani, marca cu traditie si de incredere, sa candideze si ea la alegeri. Va intrebati probabil care este promisiunea electorala a candidatului Poiana. Poiana le promite romanilor ca va fi alaturi de ei in aceasta perioada dificila si ca le poate face ziua mai frumoasa”, spune Andreea Cotlarciuc, Senior Brand Manager Poiana & Milka.

Ca un candidat serios, Poiana a dorit sa afle ce anume le-ar face romanilor ziua de maine mai frumoasa, care sunt acele dorinte care i-ar bucura, le-ar aduce zambetul pe buze. In acest sens, prin intermediul companiei GfK, Poiana a realizat un studiu national in perioada 23 iulie - 5 august 2009, pe un esantion de 400 de respondenti, reprezentativ la nivelul intregii populatii, cu varsta intre 18-45 ani.

Peste 53% dintre cei chestionati considera ca lucrurile simple sunt cele care reusesc sa-i faca sa se simta mai bine, inseninadu-le ziua. Spre exemplu, pentru 23% dintre romani, o zi de maine mai frumoasa este data de o excursie, o vacanta, o calatorie, fie ea si de mai scurta durata. 12% dintre ei au o zi mai frumoasa atunci cand sunt impreuna sau se revad cu cei dragi, cand petrec timp liber cu persoana iubita. Pentru 11% dintre romani bucuriile cele mai mari sunt aduse de lucrurile mai putin costisitoare, precum mici cadouri, flori, dulciuri sau chiar animale de companie. Doar 1 din 4 romani mentioneaza spontan ca o zi de maine mai frumoasa ar fi data de un castig material substantial, precum obtinerea unei sume importante de bani sau dobandirea unei case, masini sau castig la loto.

Promotia, sau mai bine zis campania electorala, se desfasoara in perioada
1 septembrie – 30 noiembrie. Participarea este foarte simpla: tot ce trebuie sa faca un consumator este sa cumpere orice tableta de ciocolata Poiana si sa trimita codul unic din interiorul ambalajului impreuna cu dorinta a carei implinire i-ar face ziua de maine mai frumoasa prin SMS, pe www.alegepoiana.ro, prin email sau prin posta. Valoarea totala a premiilor este de 500.000 RON. Castigatorii vor fi desemnati prin tragerile la sorti ce vor avea loc de cel putin o data pe luna pe durata campaniei (septembrie, octombrie si noiembrie). In urma tragerilor la sorti vor fi desemnati un numar total de cel putin 45 de romani carora Poiana le promite ca le va face ziua mai frumoasa prin indeplinirea dorintei personale exprimate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.