Setari Cookie-uri

Herbal Essences House of Fun!

Traieste gratuit timp de 6 luni alaturi de 2 dintre cele mai bune prietene ale tale in cea mai hot casa a distractiei!

“Vrem ca Herbal Essences sa devina cel mai cool sampon pentru tinere. Si cum altfel sa facem asta decat indeplinind cea mai mare dorinta a adolescentelor – aceea de a trai alaturi de cele mai bune prietene, momente de fun non-stop. Marea evadare Herbal Essences inseamna sa scapi de rutina, sa te muti intr-o super casa de distractie si sa petreci cele mai frumoase 6 luni din viata ta alaturi de 2 prietene. Fetele noastre se pot astepta la mari surprize de la Herbal Essences atat pe parcursul concursului, cat si dupa mutarea lor in casa”, mai afirma Raluca Mihailescu.

Concurentele se pot inscrie in competitie pana la data de 30 noiembrie, urmand ca intre 9 - 16 decembrie sa aiba loc etapa finala, batalia celor 10 echipe finaliste pentru a castiga premiul cel mare. Pe 18 decembrie, putin inainte de Craciun, gasca castigatoare va fi anuntata, selectarea acesteia realizandu-se pe baza voturilor ce i-au fost acordate de publicul larg pe www.herbalessences.ro si a deciziei juriului Herbal Essences.

La inceputul lui 2010, mai exact pe 11 ianuarie, cele 3 fete castigatoare se vor muta in noua locuinta pentru o perioada de 6 luni de zile. Dupa ce au petrecut in vacanta de iarna de Craciun si de Revelion, ele isi vor continua petrecerile in Herbal Essences House of Fun pentru o jumatate de an delicios de distractiv.

Herbal Essences House of Fun, o super casa de distractie!
Intra pe www.herbalessences.ro !




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.