Setari Cookie-uri

Disney lanseaza comedia Sonny si steluta ei norocoasa

Disney Channel a anuntat lansarea noului serial de comedie Sonny si steluta ei norocoasa. Serialul original pentru copii si familii o are in distributie pe actrita de 16 ani- Demi Lovato (Camp Rock si As The Bell Rings produse de Disney Channel) in rolul talentatei Sonny Munroe din Midwest. Ea primeste sansa la care visa, atunci cand este distribuita in cel mai popular serial de comedie pentru copii, "La intamplare. Serialul va avea premiera pe 5 decembrie la Disney Channel.

Disney Channel a anuntat lansarea noului serial de comedie “Sonny si steluta ei norocoasa”. Serialul original pentru copii si familii o are in distributie pe actrita de 16 ani- Demi Lovato (“Camp Rock” si “As The Bell Rings” produse de Disney Channel) in rolul talentatei Sonny Munroe din Midwest. Ea primeste sansa la care visa, atunci cand este distribuita in cel mai popular serial de comedie pentru copii, "La intamplare”. Serialul va avea premiera pe 5 decembrie la Disney Channel.

“Sonny si steluta ei norocoasa” s-a dovedit deja un adevarat succes in SUA unde primele episoade au ocupat prima pozitie in topul programelor TV pentru copii (6-11 ani). Serialul prezinta intamplarile prin care trece Sonny, familia sa si noii prieteni din Los Angeles si de la studio, in spatele scenei de la "La intamplare”.

Alaturi de Demi Lovato ii intalnim pe Tiffany Thornton (care va juca in urmatorul film produs de Disney Channel "Hatching Pete"); Sterling Knight ("17 Again"); Brandon Smith (Disney Channel's "Phil of the Future"); Doug Brochu ("iCarly"); si Allisyn Arm ("Dive Olly Dive!"). Nancy McKeon ("Facts of Life”, "The Division") va reveni in rolul mamei lui Sonny, Connie Munroe.

Producatorul executiv al serialului este Brian Robbins ("Varsity Blues”, "One Tree Hill”, "Smallville" si "All That") alaturi de partenerul sau de productie Sharla Sumpter Bridgett ("Wild Hogs”, "Coach Carter") prin compania lor, Varsity Pictures. Steve Marmel ("Yin Yang Yo”, "Fairly Odd Parents") este de asemenea producator executiv alaturi de Michael Feldman ("That's So Raven" si "Cory in the House" produse de Disney Channel).

Dupa ce un producator de televiziune ii descopera materialele video postate pe website-ul sau, talentata Allison "Sonny" Munroe (Demi Lovato) se muta la Los Angeles din Midwest pentru a se alatura distributiei din "So Random!”, cel mai popular serial de comedie pentru copii si pre-adolescenti. Colegii ei de platou sunt pretentioasa Tawni Hart (Tiffany Thornton), foarte curtenitorul Nico Harris (Brandon Smith), Grady Mitchell (Doug Brochu) un personaj foarte amuzant si sociabil, capricioasa Zora Lancaster (Allisyn Arm) si, de pe platourile serialului concurent "MacKenzie Falls”, cuceritorul Chad Dylan Cooper (Sterling Knight).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.