Setari Cookie-uri

Ajuta-ti parul sa devina mai puternic

Noua formula Pantene Pro-V cu microparticule reface cu precizie parul degradat, redandu-i forta

Astfel, Pantene propune Pantene Total Care – programul in trei pasi pentru a arata perfect:

1. Spalare

Spala-ti usor parul cu un sampon precum Pantene Anti Breakage. Aplica-l la radacina si scalp folosind buricele degetelor. Maseaza usor in cercuri mici pentru a stimula fluxul sanguin. Maseaza astfel intregul cap, inclusiv ceafa si continua apoi pe toata lungimea parului. Nu-ti aduna tot parul in varful capului si nu-l freca cu putere. Acest lucru creeaza frictiune, iar parul se incalceste si devine uscat si lipsit de stralucire. Lasa-ti parul sa stea normal, fie ca faci dus sau stai intinsa in cada, masandu-l usor cu sampon.

2. Aplicarea balsamului

Utilizeaza un balsam precum Pantene Anti-Breakage pentru a acoperi astfel nevoile de hidratare ale parului. La fel cum folosesti zilnic crema hidratanta pentru fata, este necesar sa aplici un balsam de par la fiecare spalare si, saptamanal, o masca. Balsamul Pantene Anti Breakage este creat special pentru a reface aspectul firelor afectate si pentru a preveni deteriorari viitoare, precum despicarea varfurilor sau efectele nedorite ale jetului prea fierbinte al uscatorului de par, periajului agresiv, vopsirii sau utilizarii placii de intins.

3. Refacerea parului afectat

Ingrijeste-ti parul si aplica tratamente intensive precum masca nutritiva Pantene Hair Fall Control. O aplicare saptamanala este perfecta, imediat dupa samponare, in locul balsamului obisnuit. Aceasta actioneaza in profunzime pentru a reface aspectul parului afectat. Este creata special pentru a hrani firul si pentru a-l proteja impotriva deteriorarilor viitoare si caderii prin rupere. Lasa masca sa actioneze timp de 5 minute pentru a obtine rezultatul dorit. Profita de aceasta oportunitate pentru a te relaxa si a-ti acorda cateva minute de rasfat!

Mastile Pantene Full Spectrum Shine, Hair Fall Control,
Repairing Nourishing 200 ml – pret**: 15 lei

* rezistenta impotriva deteriorarii prin pieptanare si/sau coafare
** pret maxim recomandat de vanzare. Decizia finala asupra pretului revine magazinului



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.