Reduceri si distractii!

Reduceri si distractii!
Kudika
15 Ianuarie 2010

In weekendul 16-17 ianuarie 2010, ERA Shopping Park Iasi si Oradea declara deschis sezonul de reduceri punand la dispozitie tututor celor care ii vor trece pragul cumparaturi äall inclusiveö, activitati si promotii speciale. Toata luna ianuarie este dedicata reducerilor de pana la -70% si evenimentelor distractive, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

In weekendul 16-17 ianuarie 2010, ERA Shopping Park Iasi si Oradea declara deschis sezonul de reduceri punand la dispozitie tututor celor care ii vor trece pragul cumparaturi „all inclusive”, activitati si promotii speciale. Toata luna ianuarie este dedicata reducerilor de pana la -70% si evenimentelor distractive, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

In plus, la ERA Shopping Park Iasi la cumparaturi realizate din orice magazin ERA de 300 lei, Kenvelo va oferi instant vouchere in valoare 50 lei iar la ERA Shopping Park Oradea, la cumparaturi realizate din orice magazin ERA de 200 lei, Mondex va oferi instant vouchere in valoare 50 lei. Premiile vor fi acordate instant, sambata si duminica in limita numarului de vouchere disponibile.

OAZE DE INFRUMUSETARE SI SPORTURI DE INTERIOR

Dupa cumparaturile “all inclusive”, ERA Shopping Park Iasi si Oradea au pregatit pentru doamnele si domnisoarele care vor veni in acest weekend, adevarate oaze de infrumusetare si relexare Avon. Vizitatoarele noastre vor beneficia de sfaturile make-up artistilor si consilierilor de infrumusetare de la Avon, de tombole si mostre ale produselor.

Oricine stie ca mersul la cumparaturi poate fi extenuant, in special in perioadele de reduceri. Incepand cu acest weekendul, la ERA Shopping Park, acesta afirmatie va fi cat se poate de neadevarata. Dupa cumparaturi, doamnele isi pot improspata machiajul pentru a pleca chiar mai fresh decat erau inainte sa ajunga aici.

Mai mult, ERA Shopping Park a pregatit activitati de relaxare si pentru domnii care vor fi nevoiti sa-si astepte sotiile sau prietenele ce se vor lasa in mana specialistilor Avon sau care vor avea datorita reducerilor, o sesiune de shopping prelungita. Astfel, activitati precum foosball si tenis de masa sunt dedicate barbatilor pentru a-si consuma energia si a se relaxa dupa cumparaturi. ERA Shopping Park ii invita pe toti sa se lanseze in competitii cat mai stranse si mai pline de savoare.
Orarul activitatilor este:

IASI: 16:00-18:00. Sedintele de make-up Avon vor avea loc intre 16:00-21:00.
ORADEA: 16:00-18:00. Sedintele de make-up Avon vor avea loc intre 16:00-21:00.

RITMURI DE DANS PENTRU MICUTI

Citeste si:
Trucuri de frumusete de la Gina Brooke, make-up artistul Madonnei

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri