Setari Cookie-uri

Reduceri si distractii!

In weekendul 16-17 ianuarie 2010, ERA Shopping Park Iasi si Oradea declara deschis sezonul de reduceri punand la dispozitie tututor celor care ii vor trece pragul cumparaturi „all inclusive”, activitati si promotii speciale. Toata luna ianuarie este dedicata reducerilor de pana la -70% si evenimentelor distractive, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Copiii care isi vor insotii parintii la ERA in zilele de 16 si 17 ianuarie vor fi intampinati cu surprize, menite sa le ocupe timpul si sa le stimuleze creativitatea pentru ca parintii lor sa poata face si mai multe cumparaturi beneficiind de reduceri.

Giganticul puzzle ERA Shopping Park va putea fi completat cu piesele pe care micutii le primesc in zona de joaca special amenajata pentru ei. Cei care participa la reconstruirea imaginii vor fi premiati cu propriile lor jocuri puzzle sau orare distractive.

Lectii de dans iti vor transforma micutul intr-un “connaiseur” al ritmurilor de cha cha, twist sau chiar hip-hop. Sesiunile de face-painting le vor permite copiilor sa devina pentru o zi personajele lor favorite. Expertii nostri va vor trimite acasa impreuna cu cei mici preschimbatți in fluturasi, motanei sau ursuleti, mai cuminti si mai fericiti. In plus, baloanele ce se pot modela in cele mai variate forme vor face si ele savoarea zilei pentru micutii vizitatori ai ERA Shopping Park.

Orarul activitatilor pentru copii este:

IASI: 11:00-14:00. Lectiile de dans se vor tine intre 11:00 si 12:30.
ORADEA: 12:30-15:30. Lectiile de dans se vor tine intre 12:30 si 14:00.

Toate activitatile sunt gratuite!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.