Setari Cookie-uri

Femeia Anului 2009

Asociatia Little People Romania anunta cu bucurie faptul ca Katie Rizvi, vice-presedintele Asociatiei Little People Romania a fost distinsa cu premiul Femeia Anului 2009 in categoria Apararea si Dezvoltarea Categoriilor Defavorizate, in cadrul Galei Premiilor Avantaje.

Asociatia Little People Romania anunta cu bucurie faptul ca Katie Rizvi, vice-presedintele Asociatiei Little People Romania a fost distinsa cu premiul Femeia Anului 2009 in categoria „Apararea si Dezvoltarea Categoriilor Defavorizate”, in cadrul Galei Premiilor Avantaje.

Premiul a fost acordat in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Femeia Anului 2009, care a avut loc in data de 19 ianuarie 2010, la hotelul Marriott in Bucuresti, incepand cu ora 20:00, unde revista Avantaje si Avon au oferit premii de excelenta in domeniile: Implicare si Responsabilitate Sociala; Arta si Cultura; Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii; Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului; Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare; Ecologie; Apararea si Promovarea Valorilor Democratiei; Initiativa in Ajutorarea Semenilor. Acest eveniment graviteaza in jurul valorilor precum responsabilitate sociala, civism, caritate, implicare, daruire, profesionalism si succes pe termen lung.

Katie Rizvi a fost acompaniata la aceasta Gala de tineri supravietuitori de cancer din Bucuresti, pe care i-a invitat cu mandrie pe scena, pentru a impartasi bucuria primirii acestui premiu. Spectatorii i-au primit cu aplauze, celebrand curajul si forta lor. Premiul lui Katie Rizvi a fost inmanat de Georgiana Spinosu, membru al clubului Temerarii, care a impartasit cu publicul povestea impresionanta a intalnirii ei cu Katie, care a avut loc exact acum un an, imediat dupa terminarea tratamentului impotriva cancerului. De atunci, Georgiana participa la activitatile clubului Temerarii si a devenit parte integranta a Campaniei “Poti Si Tu!” in Bucuresti si Craiova.

Katie Rizvi a afirmat: “Stim cat de important este sa imputernicim acesti tineri sa vorbeasca despre experientele lor si sa incurajeze alti adolescenti. Dorim sa schimbam perceptia asupra cancerului la copil in Romania si vrem totodata ca ingrijirea tinerilor pacienti sa devina o prioritate. Ma simt onorata ca eforturile noastre au fost recunoscute prin acest premiu foarte special in randul femeilor si am fost miscata pana la lacrimi sa primesc premiul de la Georgiana. A fost un moment foarte emotionant pentru mine.”

Katie Rizvi este fondatorul, vice-presedintele si trainer-ul Asociatiei Little People Romania, fiind in acelasi timp infiintatorul Clubului Temerarii, clubul adolescentilor romani care au invins cancerul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.