Setari Cookie-uri

Drive test pentru sani

Dr. Constantin Stan lanseaza scanerul 3D, Axis Three, un dispozitiv prin intermediul caruia pacienta isi poate alege personalizat forma si dimensiunea implantului, astfel simulandu-se rezultatul interventiei inainte ca aceasta sa aiba loc. Axis Three poate fi asociat cu un drive test pentru sani deoarece pacienta poate proba diferite proteze fara a fi necesara achizitia acestora.

Dr. Constantin Stan lanseaza scanerul 3D, Axis Three, un dispozitiv prin intermediul caruia pacienta isi poate alege personalizat forma si dimensiunea implantului, astfel simulandu-se rezultatul interventiei inainte ca aceasta sa aiba loc. Axis Three poate fi asociat cu un „drive test” pentru sani deoarece pacienta poate proba diferite proteze fara a fi necesara achizitia acestora.

Dr. Constantin Stan, chirurgul plastician din cadrul clincilor Medical Service, Bacau si Villa Bella, Bucuresti, lanseaza in premiera la noi in tara un sistem care faciliteaza comunicarea doctor-pacient in ceea ce priveste operatiile de marire de sani. Scanerul Axis Three este un sistem de simulare tridimensional care are rolul de a ajuta pacienta sa isi aleaga forma si volumul implanturilor in functie de propriul corp inainte ca operatia sa aiba loc.

Asadar, femeile care doresc sa isi mareasca sanii, dar carora le este teama de rezultat sunt invitate la un „drive test” pentru a-si alege forma si volumul implantului fara a fi obligate sa treaca la pasul urmator: operatia.

Cum functioneaza acest sistem?

Prin parteneriatul cu firma Siemens a fost creat un scaner ce captureaza imagini 3D care pornind de la caracteristicile pacientei, in doar cateva secunde pune la dispozitie o simulare a rezultatului posibil postoperator. Aplicatiile acestui sistem sunt multiple, de la interventiile de lifting facial pana la marire de sani. Prin metoda traditionala, 90% dintre paciente renunta la interventia de marire de sani. Insa cu ajutorul sistemului Axis Three care reprezinta primul pas dintr-o consultatie completa, pacienta poate vedea cum arata cu „noii” sani.

Care este rolul scanerului Axis Three?

Scopul principal al Axis Three este acela ca doctorul poate explica mai bine pacientelor pe propriul lor corp efectele potentiale ale operatiei de marire de sani. Doritoarele devin mai increzatoare in ele, isi pot alege forma si marimea implanturilor care li se potrivesc cel mai bine, iar decizia de a trece la interventia propriu-zisa este mult mai usor de luat.

Ideea principala este ca atunci cand femeile pasesc pe usa chirurgului estetician, ele doar isi imagineaza cum vor arata dupa operatia de marire a sanilor. In mod normal nu ai cum sa iti imaginezi cum ti-ar sta tie cu cupa B sau C, insa, scanerul Axis Three creeaza o imagine cu sanii tai actuali si cu rezultatul dupa o potentiala operatie. Astfel, pacientele pot comunica doctorului exact ceea ce vor, lasand mai putin loc pentru greseli.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.