Setari Cookie-uri

Drive test pentru sani

Dr. Constantin Stan lanseaza scanerul 3D, Axis Three, un dispozitiv prin intermediul caruia pacienta isi poate alege personalizat forma si dimensiunea implantului, astfel simulandu-se rezultatul interventiei inainte ca aceasta sa aiba loc. Axis Three poate fi asociat cu un drive test pentru sani deoarece pacienta poate proba diferite proteze fara a fi necesara achizitia acestora.

Avantajele Axis Three

• ii permite medicului sa inteleaga asteptarile pacientei
• creste eficienta comunicarii si reduce timpul petrecut la consultatie
• este o experienta relaxanta, un „drive test” pentru sani in care poti proba fara sa fii obligat sa cumperi
• ajuta persoanele nehotarate sa isi faca o imagine despre cum vor arata cu diferite marimi de sani
• creste satisfactie postoperatorie si reduce riscul unei reinterventii
• discutiile vor fi abordate cu mai mult curaj

Aceasta simulare nu reprezinta decat primul pas din procesul complex al unei consultatii, daca pacienta isi doreste sa recurga la operatia propriu-zisa, va urma o alta consultatie in cadrul careia se va care face alegerea stiintifica pe baza unui alt concept dezvoltat de dr stan: Sistemul Biodynamic. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul: www.drstan.ro sau www.cms.ro.

Sistemul Axis Three este implicat intr-o consultatie completa care incepe prin masurarea trasaturilor corpului: torace, glanda mamara si grosimea pielii. Toate acestea trebuie realizate pentru ca rezultatul final sa fie cat mai apropiat de aprecierile dorite. Informatiile obtinute sunt introduse in calculator, urmand ca pacientei sa ii fie prezentat „meniul” – forme si dimensiuni diferite de proteze.

„Este important ca pacienta sa inteleaga ca protezele nu se aleg in functie de gramaj: ceea ce conteaza la o proteza mamara este latimea, inaltimea, bombarea si consistenta. Aceasta din urma trebuie sa fie cat mai apropiata de consistenta propriului san. Daca nu creezi in mintea pacientei expectativa, 90% dintre femei devin nehotarate si renunta la interventia propriu-zisa”, conchide dr. Constantin Stan.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.