Dove Visible Care invita femeile sa devina Ambasadoare

Dove Visible Care invita femeile sa devina Ambasadoare
Kudika
2 Aprilie 2010

Dintotdeauna gelurile crema de dus Dove au oferit performante excelente in ingrijirea pielii. In 2010 Dove lanseaza o gama inovatoare de geluri crema de dus. Dove Visible Care cu Nutrium Moisture se bazeaza pe o tehnologie inovatoare ce reface si fortifica bariera de protectie a pielii, pentru o piele mai frumoasa, cu un aspect mai sanatos.

Dintotdeauna gelurile crema de dus Dove au oferit performante excelente in ingrijirea pielii. In 2010 Dove lanseaza o gama inovatoare de geluri crema de dus.

Dove Visible Care cu Nutrium Moisture se bazeaza pe o tehnologie inovatoare ce reface si fortifica bariera de protectie a pielii, pentru o piele mai frumoasa, cu un aspect mai sanatos.

Dupa 10 ani de cercetari, testele realizate de institute de cercetare independente, precum si testele realizate de expertii Dove si de consumatori, au dovedit ca in urma folosirii zilnice, gelurile de dus Dove Visible Care cu Nutrium Moisture ofera o piele mai fina si mai catifelata in doar 7 zile si o piele remarcabil mai frumoasa in doar 3 saptamâni.

Pornind de la acest lucru, s-a conturat un concept inovativ care se axeaza pe ideea ca orice femeie poate deveni ambasadoare a frumusetii naturale. Pâna in august, Dove va alege si promova ambasadoarele printro campanie integrata, de la femei pentru femei. Ambasadoarele Dove vorbesc despre frumusetea naturala si ingrijire prin intermediul site-ului campaniei, a actiunilor de comunicare si interactivitate cu consumatorii si a presei.

„Ne adresam prin aceasta campanie femeii adevarate, celei care stie sa aprecieze frumusetea naturala, care se ingrijeste si se simte bine in pielea ei. Am vrut o campanie autentica, in care sa promovam valorile Dove, iar conceptul, de la femeie la femeie, este centrat pe aceasta idee”, declara Liliana Caimacan, Senior Brand Manager Dove.

In primul pas al campaniei, peste 5,000 femei din centre de afaceri din Bucuresti, Timisoara, Iasi si Sibiu au fost invitate sa incerce noul produs Dove Visible Care si sa isi spuna parerea, intrând astfel in competitia Ambasadoarelor Dove. Actiunile de comunicare si interactiune cu consumatorii vor continua in aceste orase, pe toata durata campaniei. Activarile Dove vor avea loc in centre comerciale, scoli, universitati si campusuri universitare. Femeile vor avea astfel posibilitatea sa discute atât cu reprezentantii Dove, dar si cu o serie de specialisti in sanatate si frumusete.

Elementul principal de comunicare si sustinere a campaniei este site-ul www.ambasadoareledove.ro, prin intermediul caruia participantele pot deveni Ambasadoare. Mecanismul concursului este foarte simplu si presupune in primul rând crearea unui cont pe site-ul campaniei, unde participantele pot scrie despre experienta cu Dove Visible Care. Acest mesaj, cât mai original si convingator, alaturi de recomandarea produsului catre cinci prietene, vor inscrie participantele in competitie. La finalul fiecarei luni, in functie de numarul de voturi obtinute de la sustinatoare, va fi aleasa câte o Ambasadoare Dove. Campania va dura pana la 31 iulie.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri