Setari Cookie-uri

Dove Visible Care invita femeile sa devina Ambasadoare

Dintotdeauna gelurile crema de dus Dove au oferit performante excelente in ingrijirea pielii. In 2010 Dove lanseaza o gama inovatoare de geluri crema de dus. Dove Visible Care cu Nutrium Moisture se bazeaza pe o tehnologie inovatoare ce reface si fortifica bariera de protectie a pielii, pentru o piele mai frumoasa, cu un aspect mai sanatos.

Dove a pregatit premii speciale atât pentru cele care vor sa fie Ambasadoare cât si pentru cele care le sustin. Astfel, Ambasadoarele vor câstiga o saptamâna de rasfat la un SPA din Barcelona si vor deveni imaginea Dove. Saptamânal se vor acorda premii prin tragere la sorti atât celor care au votat pe site cât si celor mai active vizitatoare din forum.

Primele patru Ambasadoare au fost deja alese din competitia „Dansez pentru Tine”, pe care Dove o sustine si in acest sezon. Cele patru ambasadoare, Elena Geru, Emanuela Oprisan, Magdalena Ciorobea si Liuba Savitchi, doresc sa câstige competitia si sa rezolve cazul pentru care au intrat in concurs, dar in egala masura sa promoveze frumusetea naturala, adevarata.

Alte cinci Ambasadoare vor fi alese lunar prin site-ul campaniei, in timp ce a sasea Ambasadoare va fi aleasa in urma actiunilor interactive cu consumatorii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.