Setari Cookie-uri

Doncafe si Barmania impartasesc secrete din arta cafelei espresso

Caravana seminariilor Doncafe EspressoMania se va incheia pe 31 mai la Bucuresti, unde sunt asteptati peste 50 de specialisti in domeniu

comunicat de presa

• Caravana seminariilor Doncafe EspressoMania se va incheia pe 31 mai la Bucuresti, unde sunt asteptati peste 50 de specialisti in domeniu
• Seminariile sunt sustinute de Mihai Panfil – unul dintre cei mai apreciati barista din tara
• Atat Strauss Romania cat si Barmania sunt membri acreditati SCAE – cel mai important nume in industria de profil

Strauss Coffee Services si Barmania contribuie la imbunatatirea calitatii profesionale a serviciilor si a cunostintelor pe piata de HoReCa despre arta cafelei espresso prin seminariile specializate Doncafe EspressoMania, ce se desfasoara in 10 orase din tara si se vor incheia pe 31 mai la Bucuresti, la JW Marriot Bucharest Grand Hotel.

In cadrul acestui proiect – Doncafe EspressoMania – arta cafelei espresso, peste 300 de specialisti HoReCa din intreaga tara beneficiaza de experienta Strauss Coffee Services si Barmania in realizarea celui mai reusit espresso, avand la baza solutiile profesionale Doncafe. Atat Doncafe, cat si Barmania sunt membri acreditati de catre SCAE – Asociatia Europeana de Cafea de Specialitate – fapt ce confirma calitatea superioara a produselor oferite de Doncafe, precum si experienta vasta a Barmania in prepararea cafelei.

Participantii la aceste seminarii afla cum se prepara o cafea espresso perfecta de la Mihai Panfil, membru in juriul pentru Preselectia Nationala de Barista a Campionatului Mondial de Barista si presedintele Barmania. Castigator a numeroase competitii nationale si internationale si acreditat de catre IBA (International Bar Association), Mihai Panfil a sustinut numeroase traininguri si seminarii in fata a peste 1.000 de barmani, atat in tara, cat si in strainatate.

“Prepararea unei cafele delicioase inseamna respectarea catorva reguli: cafeaua macinata si pregatita pentru preparare trebuie sa fie inchisa ermetic, sa nu i se piarda aroma, ceasca in care o servim sa fie calda. Insa una dintre cele mai importante reguli este sa folosim produse de calitate, precum produsul profesional Doncafe si sa punem pasiune in fiecare ceasca pe care o preparam”, a declarat Mihai Panfil.

Experienta, calitatea superioara a produselor si serviciilor oferite de Doncafe si Barmania au determinat ca impreuna sa organizeze o serie de seminarii in cadrul carora specialistii HoReCa din intreaga tara sa afle informatii noi si interesante despre arta cafelei espresso, dar si sa invete si sa exerseze retete inedite de cafea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.