Setari Cookie-uri

Spune Multumesc!

Dupa succesul inregistrat de pralinele I Love Milka, ideale prin forma de inimioara a cutiei si a pralinelor pentru manifestarea sentimentelor de dragoste si afectiune catre cei dragi, Milka lanseaza Milka Thank You, ce vine in completarea portofoliului actual de praline.

Site-ul www.milkathankyou.ro ofera utilizatorilor sai un instrument interactiv si util pentru a-si arata recunostinta si a multumi intr-un mod inedit celor din jur. Mai mult, participantii se pot inscrie in concursul desfasurat pe site – trebuie doar sa trimita e carduri de multumire celor dragi si au posibilitatea de a castiga zilnic premii cu care sa-i surprinda pe acestia. Cei trei norocosi castigatori ai fiecarei zile primesc doua cutii de praline Milka Thank You, dintre care una va fi livrata direct persoanei dragi, impreuna cu un mesaj de multumire.

Peste 11.000 de mesaje de multumire au fost trimise prin intermediul Milka Thank You, iar concursul a adunat mai mult de 7.500 de participanti unici pana in acest moment.



Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.