Setari Cookie-uri

Feliate de 5 stele

Agricola Bacau relanseaza in aceasta vara specialitatile feliate din carne. Cele doua game de produse feliate, cea a specialitatilor din piept de pui si cea a salamurilor crude uscate se adapteaza perfect conceptului de produs sanatos, echilibrat proteic.

comunicat de presa

Agricola Bacau relanseaza in aceasta vara specialitatile feliate din carne. Cele doua game de produse feliate, cea a specialitatilor din piept de pui si cea a salamurilor crude uscate se adapteaza perfect conceptului de produs sanatos, echilibrat proteic.

Noile game de produse feliate de la Agricola Bacau au fost special concepute pentru a da viata formelor si culorilor din farfurie, ce stimuleaza si dinamizeaza viata oricarui pofticios.

„Viata trebuie permanent asezonata cu forme si culori. Aceste mici minunatii culinare sunt cele care ne atrag atentia, ne incanta ochii inainte ca savoarea produselor sa ajunga la papilele noastre gustative. O farfurie in care culorile abunda ne va crea cu siguranta o stare de bine, ne va ajuta sa ne exprimam mai usor gandurile, sentimentele si emotiile. Pentru ca totul in jurul nostru inseamna culoare, armonie, forme si sentimente, Agricola Bacau si-a propus sa aduca tot acest festin de emotii si trairi intr-un singura gama: specialitatile feliate”, a declarat psihologul Ligia Moise.

Agricola Bacau a identificat o nevoie a consumatorilor in ceea ce priveste combinatia alimentatie sanatoasa – „estetica din farfurie”, iar noua gama de produse feliate reprezinta solutia perfecta! Produse ca Jambonelul din Piept de Pui, Rulada Primavera de Pui, Sunca presata din Piept de Pui, toate, obtinute din aceeasi materie prima valoroasa – pieptul de pui Agricola Bacau - va vor conduce simturile pe cele mai inalte culmi ale gustului. La fel de pretioase sunt salamurile crude uscate feliate Agricola Bacau: Salamul de Sibiu, Salamul Ambasador, Salamul Banatean si Salamul Chorizo.

„Culorile si formele reprezinta tot ceea ce ne inconjoara. Ne ajuta sa ne facem viata mai frumoasa, ne poate crea o stare de bine, chiar si atunci cand facem una dintre cele mai banale activitati zilnice, cum ar fi pregatirea si servirea mesei” – spune psihologul Ligia Moise.

Si, cel mai important, putem transmite gandurile, sentimentele sau emotiile noastre si celor apropiati, dragi noua.

Salamul de Sibiu

1 din 3 consumatori prefera savoarea si gustul Salamului de Sibiu Agricola Bacau, alegere ce a propulsat produsul in pozitia de lider al pietei. Salamul de Sibiu Agricola Bacau este produs din carne refrigerata, atent selectionata care, timp de 90 de zile, isi insuseste cu eleganta subtilitatea condimentelor naturale unice utilizate de Agricola Bacau.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.