Setari Cookie-uri

Feliate de 5 stele

Agricola Bacau relanseaza in aceasta vara specialitatile feliate din carne. Cele doua game de produse feliate, cea a specialitatilor din piept de pui si cea a salamurilor crude uscate se adapteaza perfect conceptului de produs sanatos, echilibrat proteic.

Ce-ati spune de o anemona cu petale din felii de salam de Sibiu?

Doriti sa va exteriorizati sentimentele? Folositi rosu: este culoarea care emotioneaza, cea care determina actiunea "aici si acum". Combinata cu o forma triunghiulara, culoarea rosie este potentata, iar platoul va atrage in mod cert atentia.

Specialitati din pui


Fragede si imbietoare, Specialitatile din piept de pui sunt cele mai potrivite unui stil de viata sanatos in special datorita echilibrului proteic ce le caracterizeaza: au foarte putine calorii si aproape 0% grasimi, fiind recomandate in alimentatia celor mici sau a celor preocupati de mentinerea siluetei.

Deciziile se lasa asteptate? Aveti nevoie de hotarare si determinare? Introduceti verdele, simbolul sperantei si regenerarii in viata, si combinati-l in mod creativ cu cercul, simbol al expansiunii. Puteti exersa asta chiar in farfurie!

Galbenul indeparteaza anxietatea, stimuleaza creativitatea si aduce bucurie. Revigoreaza atmosfera si pregateste rapid un platou de aperitive, aducand culoarea galben in actualitate.

Mixul de culori sporeste energia si imbie pe toata lumea la buna dispozitie. Aranjati specialitatile feliate cu imaginatie, reinventati formele geometrice si culorile in farfurie! Acum nimic nu este mai simplu, cu ajutorul sfaturilor specialistilor si a produselor feliate Agricola Bacau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.