Setari Cookie-uri

Participa la concursul Redd's si revendica-ti cadoul de Ziua Femeii!

In anotimpul Femeii, Kudika si Redds te invita la concurs! Rezolva puzzle-ul Redds si vei fi inscrisa automat in cursa pentru marele premiu Redds: invitatia de a participa, alaturi de 3 prietene, la Big Redds Party care va avea loc in Kazeboo pe 8 Martie, fix de ziua Ta!

In anotimpul Femeii, Kudika si Redd’s te invita la concurs! Rezolva puzzle-ul Redd’s si vei fi inscrisa automat in cursa pentru marele premiu Redd’s: invitatia de a participa, alaturi de 3 prietene, la Big Redd’s Party care va avea loc in Kazeboo pe 8 Martie, fix de ziua Ta!

Azi incepe Redd’s Fest Week, 8 zile dedicate Femeilor, caci o data pe an e saptamana noastra, nu? Daca berea Redd’s ne imbie sa-i gustam savoarea aparte 365 de zile pe an, in cadrul acestei saptamani speciale, Redd’s ne adreseaza in plus urari de bine, invitatii la distractie si la tot felul de evenimente exclusiviste. Invitiatul de onoare: noi, femeile!



In cadrul acestei initiative laudabile vom avea acces la spectacole de stand-up, teatru, blues, jazz si chiar un targ de lucrusoare hand-made – nu in ultimul rand, la sfarsitul fest-ului, pe 8 martie, va avea loc petrecerea Redd’s care nu se numeste BIG Redd’s Party degeaba. Va fi una din party-urile acelea de pomina pe care le vei tine minte alaturi de alte momente cheie ale anului... absolvire, indragostire si petrecerea Redd’s!

Ca sa capeti acces la Big Redd’s Party, va trebui doar sa rezolvi puzzle-ul incarcat pe site-ul Kudika, AICI. Toate concurentele care se prind cum sa amestece piesele puzzle-ului Redd’s vor fi inscrise automat la tragerea de sorti, care va avea loc pe 7 martie. Iar ziua urmatoare, de fapt, in seara lui 8 martie, daca ai castigat, tu si inca 3 dintre prietenele tale sunteti invitate sa petreceti cu Redd’s in clubul Kazeboo.
Kudika
1 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.