Setari Cookie-uri

Un Redds pe post de Martisor in Dalles

Dragele mele, de acum inainte, pana pe 8 ale lunii, va rog sa spuneti Da! cand treceti prin fata standului Redds din cadrul Festivalului Primaverii, deschis la Sala Dalles. La ce sa spuneti Da! va voi explica eu mai jos, sau va vor informa cei doi donsori chipesi care stau postati la standul cu pricina, cu un zambet larg pe buze.

Dragele mele, de acum inainte, pana pe 8 ale lunii, va rog sa spuneti “Da!” cand treceti prin fata standului Redd’s din cadrul Festivalului Primaverii, deschis la Sala Dalles. La ce sa spuneti “Da!” va voi explica eu mai jos, sau va vor informa cei doi don’sori chipesi care stau postati la standul cu pricina, cu un zambet larg pe buze.

Redd’s, brandul care a transformat berea dintr-o bautura a Lui intr-un deliciu menit pentru Ea, a inaugurat ieri, de Martisor, standul sau propriu si special la etajul Salii Dalles. Dotat cu o masuta doldora de martisoare, niste flori cu aer primavaratec in fundal, si doi baieti dragalasi in prim-plan, Redd’s iti planuieste o surpriza!
Kudika
2 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.