Un Redds pe post de Martisor in Dalles

Kudika
2 Martie 2010

Dragele mele, de acum inainte, pana pe 8 ale lunii, va rog sa spuneti Da! cand treceti prin fata standului Redds din cadrul Festivalului Primaverii, deschis la Sala Dalles. La ce sa spuneti Da! va voi explica eu mai jos, sau va vor informa cei doi donsori chipesi care stau postati la standul cu pricina, cu un zambet larg pe buze.

Dragele mele, de acum inainte, pana pe 8 ale lunii, va rog sa spuneti “Da!” cand treceti prin fata standului Redd’s din cadrul Festivalului Primaverii, deschis la Sala Dalles. La ce sa spuneti “Da!” va voi explica eu mai jos, sau va vor informa cei doi don’sori chipesi care stau postati la standul cu pricina, cu un zambet larg pe buze.

Redd’s, brandul care a transformat berea dintr-o bautura a Lui intr-un deliciu menit pentru Ea, a inaugurat ieri, de Martisor, standul sau propriu si special la etajul Salii Dalles. Dotat cu o masuta doldora de martisoare, niste flori cu aer primavaratec in fundal, si doi baieti dragalasi in prim-plan, Redd’s iti planuieste o surpriza!

Daca azi, maine si in fiecare zi pana luni, Ziua Noastra oficiala, internationala si binemeritata, te poarta pasii prin Sala Dalles, afla ca la etaj, cei doi baieti te asteapta cu daruri. Intre orele 16:00 si 20:00, ti se vor oferi martisoare si bere Redd’s, ti se va zambi cu sarm si vei pleca acasa mai castigata.

Ieri, cand intreaga campanie Redd’s a fost demarata, si baietii s-au pus pe treaba, cateva reprezentante ale sexului frumos au sovait prin fata standului cu pricina. Majoritatea s-au oprit din cumparaturile de cercelusi si alte zanganele, si au primit darul cu mare placere. Altele, putine ce-i drept, s-au codit...

O doamna chiar a refuzat oferta martisorului si a “sucului” – am fost initial contrariata, dar apoi am gandit logic: avand in vedere concentratia de alcool a berii Redd’s (4,5 % ), probabil ca a fost o alegere buna pentru dansa, care s-ar fi socat gustand presupusul ei “suc”! Eu una stiu ca am ras mai cu pofta si mai fara logica odata ce-am dat cadoul pe gat :)

Si tu, petrecareato, tu care stii de la mine sau poate chiar de pe panourile care imbraca un oarecare bloc din buricul Capitalei, ca Redd’s nu este suc, sunt sigura ca vei fi placut surprinsa de initiativa orientata strict pe targetul feminin... si ca vei raspunde cu un “Da!” hotarat cand ti se va intinde un martisor si-o bere gratis.

Realizat de Ioanina

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri