Setari Cookie-uri

9 tipuri de sex de incercat o data in viata

Cu cat mai multe tipuri de sex, cu atat mai multe orgasme.

Dorinta sexuala trebuie intotdeauna intretinuta. Fie ca sunteti la kilometri departare si va petreceti noptile prin sex la telefon, fie ca locuiti impreuna si faceti un quickie dimineata, placerea sexuala trebuie sa fie mai importanta ca masa de pranz. De ce? Pentru ca, pe langa sentimente si incredere, sexul este cel care intretine o relatie si mentine vie flacara iubirii (si nu permite cocoselului si mandroacei sa se plictiseasca).

De aceea iti propun sa te pui pe treaba, sa scapi de lene si sa te apuci de facut sex. Tine minte ca diversitatea este cheia pentru o relatie fericita si un barbat satisfacut:

1. Sexul intr-un hotel fancy

Ai observat ca daca te aranjezi te simti mai frumoasa si mai eleganta? Parca toti barbatii se uita dupa tine. Cam acelasi lucru se intampla si cu vaginul tau. Daca il duci intr-un loc sofisticat parca are mai mult chef de harjoneala. Daca nu iti permiti o vacanta luxoasa, atunci inchiriaza o camera la un hotel de 5 stele (mandroaca accepta si 4) pentru o noapte si fa-ti de cap cu partenerul tau.

Citește și:

2. Sex in locurile publice

Periculos si excitant. Hai sa nu ne gandim la amenzi sau descoperiri. Sau poate ca e bine sa ne gandim. Hormonii nostri o iau razna cand ne gandim la o partida de sex in locuri publice. Eu zic sa le facem pe plac si sa nu ii mai ducem cu zaharelul atata timp.

3. Sex pe plaja

Pe cat de romantic, pe atat de salbatic. Briza, nisip, valuri, mare, lumina lunii. Daca este si o bautura care a primit numele asta, atunci trebuie sa fie ceva extrem de incitant, nu? Pentru pudice, nu trebuie sa o faceti neaparat pe plaja. Ca exemple am avea sexul pe balconul hotelului de pe plaja sau chiar sexul in apa.

4. Sex in baie

Nu inteleg de ce baia nu este atat de exploatata (din punct de vedere strict sexual) precum ar trebui. De ce credeti ca au fost puse oglinzi in baie? Fashionistele imi vor raspunde „Pentru machiaj”. Nici vorba. Machiajul se face la o masa special amenajata, nu in baie. Iar pe dinti... putem sa ne spalam si fara sa ne uitam in oglinda. Oglinda este pentru sex – cu cat vezi mai multe detalii, cu atat placerea sexuala este mai mare.

Citește și:

5. Sexul de impacare

Tipuri de sex
Sursa foto: Shutterstock

Da, da, stiu (nu ma condamnati) ca cearta nu este buna in cuplu. Dar va garantez eu ca orgasmul este mult mai puternic dupa o cearta violenta (nu ma refer la violenta fizica). Stii momentul ala in care esti atat de suparata pe partenerul tau si, in acelasi timp, te simti tot mai atrasa de el? Da, despre aia este vorba!

6. Sex lenes

Ala care dureaza ore intregi, insa este atat de romantic incat nu ai vrea sa se mai termine. Preludiu de zeci de minute, pozitii peste pozitii, saturari lungi si miscari lente. Uneori sexul nu trebuie sa fie pasional si rapid pentru a te simti bine.

7. Sex galagios

Stii indemnul ala pe care ti-e rusine sa il rostesti in fata partenerul, desi ar trebui sa o faci foarte des. Iti dau un indiciu: incepe cu „F”. Fa-ti curaj si scapa de barierele care te opresc sa faci ce iti doresti. Ia o sticla de vin, savureaza cateva guri (sau pahare daca indraznesti) si fa lucruri pe care nu le-ai facut si nu le-ai face niciodata. Te vei simti libera si, sper eu, satisfacuta.

Citește și:

8. Sexul intr-un loc faimos

Daca faci sex intr-un loc faimos reusesti sa transformi o experienta fantastica intr-una extraordinara: pe varf de munte, in sacul de dormit, pe nu stiu ce insula, pe un vas de croaziera, in tren (la cuseta).

9. Sex cu o celebritate

Da, stiu, destul de greu, putine dintre noi reusesc. Dar sexul cu o celebritate ar fi o experienta de neuitat.

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.