Setari Cookie-uri

Secretele intunecate ale cuplurilor fericite

Afla si tu care sunt secretele cuplurilor fericite!

Cei care insala sunt mai fericiti

Eu am o vorba: "daca vrea sa te insele, te insala si cu tine de mana" asa ca daca incerci sa il tii in casa sau sa il controlezi nu reusesti sa te feresti de acest pericol, din contra, reusesti sa il impingi catre tentatii mai mult decat iti imaginezi. De obicei, cei care insala sustin ca sunt fericiti in cuplu dar ca aveau nevoie de altceva din punct de vedere sexual.

Isi declara dragostea pe Facebook

Se pare ca evolutia unei relatii de cuplu depinde foarte mult de activitatea partenerilor pe reteaua de socializare Facebook, conform declaratiilor a 1,3 milioane de utilizatori ai retelei, relatia de cuplu depinde foarte mult de activitatea fiecaruia dintre ei pe propriul profil. Facebook-ul este un motiv des invocat pentru certurile si despartirile cuplurilor.

Cuplurile fericite nu au copii

Citește și:

Pentru ca au mai mult timp pentru ei, pentru ca au mai mult timp pentru momente romantice, pentru ca nu au o asemenea grija si pentru ca sunt doar ei doi. Nu pot spune ca cei care au copii nu sunt fericiti, insa centrul atentiei este acum copilul si nu relatia de cuplu si sentimentele celor doi.

Foto prima pagina: cuplu fericit, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.