Setari Cookie-uri

Locuri inedite pentru o intalnire romantica in Bucuresti

Exista momente in viata noastra cand ne dorim sa surprindem persoana de langa noi si cand ne dorim sa transformam o simpla intalnire in una speciala.

O intalnire romantica se poate transforma foarte usor intr-o intalnire memorabila pe care nici unul din voi sa nu o poata uita vreodata. Va ofer mai jos cateva din locurile inedite prin care va puteti surprinde partenerul in cel mai placut mod.

intalnire romantica Foto1: intalnire romantica, Shutterstock

18 Lounge By Embassy

O intalnire romantica la inaltime este cu siguranta ceva de neuitat. Restaurantul si terasa 18 Lounge by Embassy ofera o priveliste minuata asupra Bucurestiului atat ziua cat si seara, cand poti admira luminile incantatoare ale orasului. Pentru a trai totul la intensitate maxima, te sfatuiesc sa rezervi o masa langa geam dar, sa faci asta din timp (cu 2-3 zile inainte) deoarece mesele cu vedere buna se dau cel mai repede.

Vederea panoramica iti taie efectiv rasuflarea si te face sa visezi. Peretii sunt facuti in intregime din sticla, sunt geamuri peste tot, pana la podea. Restaurantul este foarte mare si este folosit si ca bar sau club.

Preturile nu sunt exagerate, deserturile sunt delicioasa iar coktailurile fac toti banii.

Restaurantul 18 Lounge (sau City High) se afla la ultimul etaj (18 - de aici si numele) al unuia dintre cele doua turnuri din Piata Presei Libere (City Gate - South Tower), de langa hotelul Pullman.

Citește și:

cina romantica Foto2: cina romantica, Shutterstock

Ceainaria Serendipity

Daca iti doresti un loc cat mai intim, departe de agitatia traficului si aproape de centru, unde intalnirea voastra sa se desfasoare intr-un mediu cat mai romantic Ceainaria Serendipity este locul perfect.

Vi-l recomand cu atat mai mult daca va doriti sa evadati din obisnuit si sa invaluiti povestea voastra intr-o nota de mister, printre diferitele arome incantatoare de cirese proaspete, vanilie delicioasa, ciocolata pasionala si portocale dulci.

Serendipity are si o terasa cu flori, fluturi, pisici si multe vise si o gasiti pe Dumbrava Rosie, Nr. 12.

Parcul National

Intalnirile romantice in parc nu se vor demoda niciodata, iar Parcul National este unul dintre cele mai frumoase si mai intime parcuri din Bucuresti. Aici natura isi arata nestingherita maiestria, va puteti plimba in liniste si va puteti gasi locurile preferate. Mai mult de atat in Parcul National se afla Teatrul de Vara Bucuresti, o cladire impresionanta care pare ca a incremenit pe vremea amorurilor de alta data.

Parcul National se afla pe Bulevardul Basarabiei.

Citește și:

intalnire romantica Foto3: intalnire romantica, Shutterstock

Terra Park

Un scenariu romantic se poate construi si intr-un parc de distractii, cu atat mai mult cu cat zambetele si atmosfera relaxata sunt ingredientele necesare pentru un date perfect. Poti ascunde un cadou undeva, fa un mini joc in cautarea comorii si nu uita sa imortalizezi momentele de bucurie in poze. Restul depinde doar de voi.

Parcul de distractii Terra Park il puteti gasi pe Bulevardul Timisoara, langa Plaza Mall in cartierul Drumul Taberei.

Camera din fata

Specialistii in cafea spun ca o cafea buna poate schimba vieti, in cazul nostru poate schimba cursul unei intalniri romantice. Il recomand pentru decorul cu poze vechi, meniul special care arata ca un ziar, elementele ambientale care creeaza o atmosfera unica si perfecta pentru o intalnire romantica de vis.

Cafeneaua Camera din fata o puteti gasi in zona Piata Romana, pe strada Mendeleev, nr 22.

Citește și:


Foto prima pagina: intalnire romantica, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.