Setari Cookie-uri

Cum sa planifici o seara romantica in doi. 5 pasi simpli pe care poti sa-i pui oricand in aplicare

Astfel de momente sunt importante pentru a mentine flacara pasiunii aprinse.

seara romantica

Cel mai probabil, astepti o ocazie speciala pentru a petrece o seara romantica alaturi de partenerul tau. De fapt, o seara rezervata doar pentru voi doi, cand nu sarbatoriti niciun eveniment special, poate fi un gest mult mai romantic decat atunci cand va simtiti cumva datori unul fata de celalalt sa petreceti timp impreuna.

Astfel de momente sunt importante pentru a mentine flacara pasiunii aprinse, pentru a-ti cunoaste mai bine iubitul si pentru a suda o relatie de durata. Nu te gandi insa ca e nevoie sa faceti ceva iesit din comun sau sa iesiti la un restaurant scump doar pentru a va bucura de compania celuilalt. Exista metode inedite prin care poti organiza ceva dragut si in intimitatea casei voastre.

1. Stabiliti de comun acord o zi in care aveti amandoi timp

Surprizele sunt frumoase, iar spontaneitatea poate face minuni mai ales cand sunteti impreuna de ceva timp. Insa daca amandoi aveti joburi solicitante, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa-ti astepti iubitul imbracata intr-o lenjerie provocatoare, cu o sticla de vin deschisa, iar el sa fie prea obosit sau prea stresat pentru a se deconecta.

Citește și:

Planificarea nu inseamna moartea pasiunii, mai ales daca amandoi va doriti o seara doar pentru voi doi. Iar daca vrei si un element de surpriza, nu ii divulga de la inceput toate detaliile. Spune-i doar ca ti-ar placea sa faci ceva frumos pentru el si lasa-l sa anticipeze ce va urma.

2. Creeaza o atmosfera romantica cu ajutorul unor lumini speciale

Lenjeria sexy si sticla de vin de care aminteam mai devreme suna excelent cand sunteti amandoi pregatiti pentru ceva special. Este si cea mai rapida metoda pentru a-ti asigura o seara pasionala, insa daca vrei sa mai prelungesti putin asteptarea si anticiparea, poti incepe cu o cina romantica, intr-o lumina difuza.

Inspira-te de aici pentru cum poti crea acea atmosfera intima cu ajutorul unui abajur sau al unei lustre cu luminozitate reglabila. E o investitie buna pe termen lung - puteti sa o folositi pentru toate momentele voastre romantice din viitor.

Citește și:

Mancarea o poti prepara tu, daca stii ca ai talent in bucatarie, sau poti comanda de la un restaurant care va place amandurora, daca nu vrei ca seara sa fie o discutie interminabila despre fiascoul pe care l-ai produs in bucatarie.

3. Alege muzica potrivita

O muzica in surdina, care sa functioneze doar ca sunet de fundal, este un alt ingredient cu care poti sa mergi la sigur. Acordurile senzuale de jazz sunt perfecte pentru a stabili o atmosfera intima, dar poti alege si melodii care va amintesc de inceputurile relatiei voastre. Muzica ar trebui sa va relaxeze, dar sa nu va adoarma, asa ca fii cu bagare de seama cand selectezi playlist-ul.

4. Spune-i „Te iubesc!"

Si nu neaparat prin cuvinte. Poate fi si prin intermediul unei felicitari, o poti scrie pe un desert sau, daca ai talent la scris, prin intermediul unei poezii sau a unei scurte povestiri. Dovezile de dragoste sunt cele mai importante intr-o relatie si nicio declaratie nu se poate compara cu a-ti avea partenerul alaturi in cele mai grele momente, dar din cand in cand este nevoie sa ii si spui asta, chiar daca o stie deja.

Citește și:

5. Pregateste o baie relaxanta

O cada plina cu apa calduta si presarata cu cateva picaturi de uleiuri aromatice si multa spuma poate fi modalitatea perfecta prin care sa va deconectati de la problemele cotidiene. In plus, nu este greu de pregatit si inca nu s-a inventat barbatul care sa refuze un astfel de tratament. Masati-va pe spate, in punctele in care se acumuleaza tensiunea, pentru a va lasa complet purtati de val apoi.

Astfel de momente pot functiona si ca un restart al relatiei, mai ales cand simti ca v-ati indepartat in ultimul timp sau cand joburile v-au tinut departe unul de celalalt. In plus, iubitul tau va aprecia cu siguranta faptul ca iti dai silinta pentru a-i face pe plac si iti va intoarce favoarea cu prima ocazie.

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.