Setari Cookie-uri

9 gesturi mici care il fac sa se simta special

Multe relatii se destrama din cauza faptului ca una dintre parti se simte neglijata.

Cautati moduri in care sa-l faceti sa se simta special? Cititi articolul urmator despre cum sa va faceti barbatul sa se simta iubit si special si o sa va iubeasca chiar mai mult. Tineti minte ca aprecierea reciproca apropie doi oameni.

Multe relatii se destrama din cauza faptului ca una dintre parti se simte neglijata. Asa cum femeile se cer alintate tot asa si barbatii simt nevoia sa fie doriti si iubiti. Chiar daca vor afirma la un moment dat sau altul din viata lor ca isi doresc o femeie independenta vor aprecia in secret sa fiti un pic lipicioase si sa apelati la el de cate ori aveti nevoie, pentru ca asta le va intari egoul masculin.

gesturi mici Foto: Sidarta, Shutterstock

De asemenea, micile atentii pe care le faceti si felul in care reactionati la surprizele lui sunt cel mai simplu mod de a face pe cineva sa se simta iubit. Vorbiti deschis cu el, intelegeti-l cand are o problema si e moracanos, chinuiti-va din cand in cand sa-l surprindeti cu cate ceva, aratati-i cat de mult il apreciati atat in particular cat si in public prin mici gesturi romantice si cel mai important spuneti-i cat de mult il iubiti de cate ori aveti ocazia, pentru ca nu se stie cat timp veti mai avea sa faceti asta.

Citește și:

1. Nu il criticati (absolut niciodata in public)

De fiecare data cand incearca sa faca ceva, fie pentru a va impresiona fie pentru a obtine ceva de la viata incercati sa nu-l criticati prea tare daca nu reuseste. Chiar daca nu credeti in abilitatile lui, sustineti-l, vorbiti-i despre avantaje si dezavantaje, dar lasati-l pe el sa aleaga, asta ii va intari increderea in sine. Daca il criticati prea dur riscati sa se simta neapreciat, deci sa deteriorati relatia voastra, eventual puteti incerca sa-i dati niste sfaturi, insa nu insistati daca vedeti ca este foarte hotarat pe un lucru.

2. Aparati-l

Daca sunteti in public si cineva vorbeste urat despre el luati-i apararea, chiar daca nu sunteti intrutotul de acord cu ce a facut sau a zis. Puteti intotdeauna sa-l luati la o discutie in particular si sa-i spuneti vrute si nevrute, dar aratati-ii ca ii sunteti aproape la bine si la greu. Cand sunteti amandoi intr-un colectiv, va va vedea ca pe un sustinator care ii poate intari cuvintele la nevoie si ar fi devastat sa vada ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda sau ca va aliati impotriva lui cu altcineva.

Citește și:

3. Faceti-i complimente

Complimentati-l cand incearca sa va impresioneze. Fiti sincere si nu incercati sa exagerati cu ceva, doar aratati-i ca il apreciati pentru ca este un om bun, care incearca sa va faca pe plac. Nu il criticati prea mult si incercati sa-l laudati de cate ori ii reuseste un proiect la serviciu sau face ceva bun in casa, pentru ca asta conteaza foarte mult pentru el, chiar daca nu o spune tot timpul si parerile voastre conteaza pentru el.

4. Nu va feriti de gesturi de apreciere in public

Desi la inceput s-ar putea sa va simtiti ciudat cand il luati de brat in public sau cand il pupati in mijloacele de transport in comun veti vedea ca daca nu este vreun pudic va va iubi si mai mult si va precia manifestarile voastre. Astfel isi va da seama cat de mult il iubiti si ca nu va este rusine cu el. Se va simti bine mai ales cand va vedea ca alti barbati il invidiaza pentru femeia adevarata pe care o are alaturi, careia nu-i este frica sa-si arate sentimentele. Aplecati-va catre el sau luati-l de mana cand va plimbati sau sunteti undeva cu prietenii, fiti jucause chiar daca discrete iar partenerul va fi in al noualea cer.

Citește și:

5. Acceptati-va greselile

Daca faceti o greseala acceptati-o cu diplomatie. Evitati sa-l pacaliti sa renunte la ceva sau sa-si asume vina pentru ceva ce nu a facut. Daca ati gresit cu ceva in relatia fata de el recunoasteti, pe principiul ca orice greseala recunoscuta e pe jumatate iertata. Chiar daca nu va spune cu voce tare este posibil sa realizeze ca incercati sa-l manipulati si se va supara pentru asta. Invatati sa fiti sincere, sa va asumati raspunderea pentru faptele voastre si sa renuntati la ideea ca aveti mereu dreptate. Veti parea doar mai umane, nu mai fraiere.

6. Asigurati-l de toata sustinerea voastra

Asigurati-l atat verbal cat si prin faptele voastre de sustinere ca veti fi mereu alaturi de el, indiferent de situatie. Daca il vedeti mult prea aglomerat sau cautand ceva oferiti-va sa-l ajutati. Chiar daca initial va va refuza, acest lucru ii va arata ca aveti grija de el si sunteti dispusa sa renuntati la telenovela preferata pentru a-l ajuta. In plus, manifestati-va dragostea pe nepusa masa, adica imbratisati-l pe la spate cand se asteapta mai putin, duceti-va langa el si pupati-l pe gat in timp ce lucreaza la calculator sau stati doar sa va holbati la el din partea cealalta a camerei cand citeste ceva si faceti-i cu ochiul sugestiv. Il veti face astfel sa se relaxeze, sa zambeasca si sa simta toata afectiunea voastra de care dati dovada pentru a-i arata ca ii sunteti aproape.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.