Setari Cookie-uri

5 intrebari importante despre sex

Multe adolescente si femei renunta la a mai pune intrebari legate de sex din cauza faptului ca se simt rusinate sa vorbeasca despre un subiect atat de intim cu persoane straine sau pentru ca nu au incredere in nimeni cand vine vorba despre viata sexuala a fiecareia.

4. Poti fi fericita fara sex?

Exista multe femei pentru care sexul nu conteaza foarte mult si il practica doar pentru ca “asa trebuie”. Pentru ele conteaza mai mult fericirea copiilor, platirea facturilor, rezolvarea problemelor de zi cu zi. Astfel de femei pun viata de familie pe primul loc si renunta sa se mai gandeasca la viata intima si la fericirea lor.

Pe de alta parte, sunt femei care au o viata sexuala foarte activa si nu ar putea trai fara sex. Acestea sunt femeile independente, sigure pe feminitatea lor si care se bucura de viata. Pentru ele, o partida de sex reprezinta un moment de terapie, prin care se relaxeaza si isi incarca bateriile dupa o zi plina de probleme si stres.

5. Poate exista pasiune in momentul sexului daca nu mai exista iubire?

In timpul sexului exista intotdeauna pasiune. Este nevoie doar de dorinta arzatoare de a fi iubita si a iubi. Pasiunea creste in timp si, chiar daca la inceput nu exista iubire sau aceasta s-a stins din cauza rutinei (in cazul cuplurilor longevive), o viata sexuala activa poate aprinde sentimentul de iubire deoarece partidele de amor implica afectiune, dragoste, fericire si atentie din partea partenerului.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.