Setari Cookie-uri

Fabiana, indragosteste-te de el!

Povestea merge in felul urmator: cu cateva zile in urma, intoarsa din concediu la birou, am inceput sa citesc tot ce imi ramasese necitit din saptamana precedenta. Printre acestea si blogul lui Radu. Asa am dat peste povestea prietenului sau pe care o puteti citi mai jos:

Povestea merge in felul urmator: cu cateva zile in urma, intoarsa din concediu la birou, am inceput sa citesc tot ce imi ramasese necitit din saptamana precedenta. Printre acestea si blogul lui Radu. Asa am dat peste povestea prietenului sau pe care o puteti si voi citi mai jos:

Azi m-am interesat in legatura cu celebra intalnire a prietenului meu.

Ea in realitate e mai draguta decat era in fictiune. Au ras s-au simtit bine, cutare. L-am intrebat daca i-a povestit despre coincidentele cu cifrele despre care vorbiram.

“Nici n-am apucat. Vorbea numai ea. Eu stateam si ma uitam. Imi placea atat de mult ca nu mai era nevoie sa zic nimic”.

Spre finalul serii a dus-o acasa. Aveam perspectivele unui obicei. Pana cand, ce se intampla. Ea se indreapta spre obrazul lui. Si el rastoarna totul. A pupat-o pe gura. Cerul abia se mai tinea sa nu pice. De fapt picase, da se proptise in cateva case. Citez: “A zambit, in prima instanta. Dupa care a plecat”. El intelegand ca nu a fost bine, i-a dat un sms. Ca-si cere scuze. Eh. Ea n-a zis nimic. Asa arata catastrofa.
Cand ea nu zice nimic. Incertitudine. Poate fi orice. De la sinucidere, la nepasare, sau n-a vazut mesajul. Orice era posibil. Dar el ce face. Ca nu ne propteam in asa ceva. Suntem oameni seriosi. Cu gesturi.
A sunat-o a doua zi si n-a raspuns. Cumpara o gramada de trandafiri si trimite pe cineva acasa la ea cu ei. Stia etajul si citez: “a batut ala la toate usile pana a nimerit”. Si de aici urmeaza 3 elemente clasice in lumea femeilor si greu de decodificat in cea a barbatilor. Ii spune ca n-a vazut mesajul, ca-i multumeste pentru flori si senzationala sintagma “ca o perioada e bine sa ramanem amici”.

Acum prietenul meu face un efort sa-si explice. Dar in gesturile femeilor foarte putine lucruri sunt explicabile. In general doar cele irelevante. Ca s-a despartit de curand de unu cu care a stat aproape 2 ani. Si poate d-aia. Femeile vor sa fie cucerite. Vor poveste. Vor gesturi. Nu vor sa para la-ndemana.

Si ca sa aducem lucrurile spre prezent, acum el se trezeste in fiecare zi la ora 6 si 20, pentru ca la 6 si 25 cand ea pleaca spre serviciu sa-i trimita un mesaj in care sa-i ureze o zi buna. El mizand foarte tare pe gestul acesta in rasturnarea situatiei….


M-am topit. "Povestea aceasta trebuie sa aiba happy end!", mi-am spus si am deschis instant fereastra de messenger pentru a conversa cu Radu. "Cum facem?" l-am intrebat si am inceput amandoi sa ne gandim la solutii. Mi-am amintit apoi ca in urma cu vreun an Kudika a fost platforma de cerere in casatorie. Un barbat indragostit ne-a cerut ajutorul pentru a-si cere iubita de sotie. Asa ca, printre tabele si siruri nesfarsite de coduri html, baietii nostri de la programare au inventat un banner special care s-a deschis atunci cand norocoasa a accesat Kudika. Si a zis Da si probabil ca vor trai fericiti pana la adanci batraneti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.