Setari Cookie-uri

Viata dupa infidelitate

Toate povestile de dragoste incep cu o privire.

Ei bine, zis si facut. Dorinta ta este o porunca pentru mine, a fost raspunsul lui. Urma sa plecam in mai putin de o luna dar, timpul nu a tinut cu noi. O seara banala in doi s-a transformat intr-un adevarat cosmar care a distrus totul. Nu banuiam nimic. Credeam ca il cunosc. De altfel, ii invatasem tabieturile si mi s-a parut ciudat sa vad ca pleaca la dus cu telefonul dupa el. Nu mai facuse asta. Am preferat sa tac si sa astept. Telefonul lui care suna mereu acum era silentions. De obicei, doar cand era in preajma mea avea girja sa fie mai prudent. Asadar, am decis sa aflu singura ce se intampla. M-am simtit vinovata si cu toate astea, am decis sa ii aflu secretul.

Mesajele pe care le-am gasit mi-au explicat totul destul de clar. Da, se mai vedea si cu altcineva. Erau la inceput si el se straduia sa ii atraga atentia. Aveau deja si cateva ritualuri. Obisnuiau sa isi trimita in fiecare seara cate un gand frumos. L-am confruntat fara sa imi fie teama! Am asteptat sa recunoasca si apoi am plecat. Da, si-a cerut scuze si a zis ca nu a vrut sa ma raneasca. Era incurcat si nu stia cum sa procedeze. O placea si pe ea, dar pe mine ma plcea mai mult! Cat cinism!

Citește și:

Am fost deprimata o perioada dar acum sunt bine. Pot sa zambesc din nou si stiu sa privesc inainte. Am invat sa nu mai fac planuri. E mai bine sa lasi timpul sa decida. Totusi. Este adevarat. Exista viata si dupa infidelitate.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.