Setari Cookie-uri

Drogul dragostei: Dependenta de iubire

Uneori, ne dorim mai mult decat iubire.

Iubirea de iubire

Mi-am dat seama ca, de fapt, nu mi-e dor de el, ci mi-e dor sa fiu intr-o relatie. Asa ca am inceput sa imi sun prietenele si sa iesim in oras. Am inceput sa socializez, sa zambesc, sa fiu… out there, cum ar zice Maria, prietena mea obserdata de englezisme.

O zi asa, doua zile asa… doua saptamani de iesit in oras si dragalasenie pe capul meu: eram mai toleranta si mai aranjata decat de obicei. Tot ce am reusit a fost sa atrag 3 idioti care sa imi ceara numarul de telefon cu cele mai penibile replici.

Revenindu-mi putin dupa despartire, am inceput sa ma comport mai normal in… societate si sa nu mai fiu atat de accesibila. Si asa am reusit sa ii atrag atentia unui oarecare George, cu care am iesit o saptamana… sau cam asa ceva. Oricum, nimic notabil.

Am zis mai sus ca am slabit 14 kilograme, in doua luni , pana la admitere. De fapt, este vorba despre inceputul anului scolar: facultate, jurnalism. Aici, dupa doua saptamani de studiu intens (dar nu al materiilor, ci al colegilor), mi-am facut curaj si i-am zis lui Constantin sa mergem la un suc. El a acceptat cu cel mai frumos zambet posibil.

Citește și:

La doua zile dupa aceea, s-au schimbat statusurile de pe Facebook: “In a relationship with”… A fost cel mai frumos si mai bun lucru care mi s-a intamplat tot anul.

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.