Setari Cookie-uri

Ce ti-e scris, in frunte ti-e pus!

Uneori nu poti scapa de iubirile tineretii...

Sexul de la 20

Intre timp, am mai fost cu alti indivizi, am avut si o relatie de un an si patru luni, el, L., a fost si cu alte individe. Tot “intre timp” mi-am pierdut si virginitatea (desi nu am pierdut-o, stiu exact la cine e!).

Iar ne impacam, iar ne desparteam si, bineinteles, de fiecare data spuneam ca “acum e pe bune!” sau ca “de data asta o sa tina”, pentru ca la o luna maxim sa spun “nu, de data asta este definitiv!” Habar nu aveam la vremea aceea ca voi sfarsi prin a avea o relatie serioasa cu L.

Aproape ca ma bufneste rasul cand ma gandesc cat de nehoratarata eram in fapte, dar cat de ferma voiam sa par. Aproape ca ma convingeam si pe mine!

Important esta ca, dupa 4 ani si ceva de lupte greco-romane… am reusit sa ne apropiem destul de mult si sa imi dea impresia ca ma apreciaza destul incat sa facem marele pas impreuna. Cred ca a fost cea mai buna partida de sex din istorie! Bine, nu, din istoria de pana atunci.

Citește și:

Pentru ca, de atunci, s-a intamplat de multe, multe ori.

Acum suntem impreuna, desi dupa acel moment a existat o saptamana de pauza foarte ciudata si foarte macinatoare, in care m-am consumat mai ceva decat sapunul in inchisoare.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.