Setari Cookie-uri

Iubitule, el e actualul meu prieten

Intre doi nu te ploua, dar nici dragoste nu e

Partidele lui de amor fara amoc se desfasurau intotdeauna la orizontala, cu tricou pe el si sosete in picioare. Ba uneori nici pantalonii nu ii dadea jos. Faceam dragoste ne-buna peste elastic si aproape prin cerceaf. Ma simteam ca o ciumata. Sau ca-n bancu’ ala prost cu pielea din jurul vaginului.

Am incercat tot arsenalul feminin adunat de prin reviste. Vinisor, danteluta, ciocolatica. Am incercat sa-i propun ceva din cartea cu perversiuni dar mai departe de pozitia mama-tata, facea atac de panica si zicea in gand Tatal nostru. Am incetat orice tentativa sa ma aleg cu vreun orgasm de pe urma lui si am luat situatia in propriile maini. Si baterii.

Intre zilele mele complet anoste si noptile complet anorgasmice, s-a ivit la orizont fostul. Derbedeul. Dispus sa imi faca, vorba ‘ceea, o vizita intre sarbatori.

sursa foto: shutterstock.com

Citește și:

Nu m-am mai plans de atunci de activitatile nocturne ale lui Andrei. Ele au devenit practic inexistente. Nu stiu de ce dar a parut usurat ca nu mai atentez la calitatile (pardon, madam da’ n-are) de amant.
Minunatul meu derbedeu era mai mult decat suficient.

Sunt multe lucruri pe care i le-as putea reprosa. E un coate-goale fara capatai dar cand pune mana pe mine, ma zguduie un fior din crestet pana in talpi si nu-mi doresc decat sa scapam cat mai repede din haine.

O combinatie intre cei doi ar fi barbatul ideal. Patima si telurile derbedeului, romantismul si stabilitatea lui Andrei. Imi impart zilele si noptile intre Polul Nord dar politicos si Ecuatorul exotic, umed si tare.

Ce sa fac?

Sorina F., 25 ani

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.