Setari Cookie-uri

Sportul meu preferat: sexul viteza

Inima unora s-a mutat de la brau in jos

Mi-a spus ca si-a dat seama ca nu e pregatit pentru casatorie. De fapt, nu mai e pregatit pentru noi. Are pe cineva de cateva luni si si-a dat seama ca lucrurile intre noi s-au terminat. M-am uitat prostita la el si aveam senzatia ca imi vorbeste intr-o limba straina. Il auzeam ce spune dar nu intelegeam, nu voiam sa inteleg. Am inceput sa plang isteric.

Nu facusem niciodata o scena, cu atat mai putin in public dar nu ma mai puteam controla. Mi se parea ca vad totul din afara, corpul meu nu mai era al meu. Era teleghidat de o mana malefica invizibila care se juca cu viata mea. Imi amintesc apoi doar fragmente. Fata Danei, prietena mea cea mai buna, care venise sa ma ia acasa. O sunase el apoi a plecat. Oameni straini pe langa mine care se uitau ca la circ. Eram incoltita, toate lumea isi batea joc de mine.

Stiu ca am ajuns acasa, in casa noastra pe care am mobilat-o impreuna, unde ne-am iubit de atatea ori, unde mi-a jurat de atatea ori ca eu sunt femeia lui si centrul universului. Impartisem amandoi o bucata de paine si o strachina de cartofi prajiti doar ca sa ne construim un viitor impreuna. Acela a fost momentul in care s-a rupt ceva in mine.

Citește și:

Nu mai eram om, ramasesem doar umbra celei care am fost. Stiu ca am lesinat atunci in bratele Danei, ca o muiere din telenovele proaste. Am dormit mult, cred ca doua zile legate. Nu voiam sa ma trezesc pentru ca in vis, eram inca amandoi si eu imbracam o rochie alba de mireasa tesuta din sperante vii.
Cu greu, am inceput sa ma adun. I-am strans tot din casa apoi am aruncat tot ce imi amintea de noi pana cand a ramas casa goala.

Daca puneai mana pe mine, puteai sa simti cum ma impietresc. Am inceput apoi sa ies iar in lume si sa vorbesc. Am cunoscut oameni noi, barbati care incercau sa se apropie de mine.
Nu am rezistat langa nimeni mai mult de doua luni. Cum simteam ca inima mea tampita si idioata incepea iar sa spere, ma opream. Mi se urca un val de neputina pana in gat, ma sufocam si dadeam bir cu fugitii.

De atunci practic sexul viteza. 20 de minute maxim de intimidate este tot ce imi permit. Fara imbratisari, fara sarutari, fara tandreturi. Nici macar tigara de dupa nu o mai fumez in pat. Ma ridic si ma duc langa un geam.

Citește și:

Poate ca printre oamenii pe care i-am lasat sa plece erau si barbati decenti, cu intentii curate dar nu mai conta. Ii foloseam asa cum am fost si eu folosita. Fara regrete.

Nu ma pot implica intr-o relatie decat de la ombilic in jos. Dorinta inca o simt, e prezenta in toata fiinta mea ca o sete neostoita. Tanjesc dupa normalitate si dupa iubire dar nu mai pot. Pasiunea fizica este tot ce mi-a mai ramas.

Poate ca mie nu mi-a fost dat sa-mi intalnesc sufletul pereche. Nu in viata asta.

Asa ca ma multumesc si eu cu ce pot.

Luana I., 29 ani

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.