Setari Cookie-uri

P.S: Te iubesc

Intaia si ultima epistola a unei femei catre iubitul ei

Imi placea si faptul ca venea in vizita cand mi-era lumea mai draga si incepea sa-mi reorganizeze bucataria. Biata de mine, ce m-as fi facut fara ea, daca nu-mi punea oalele in ordine cromatica.

Ce bine ca statea cu noi cate o saptamana incheiata, timp in care tineam post vrei-nu vrei ca tu nu puteai sa faci sex cu maica-ta in casa. Ce-i drept, nici nu era foarte usor pentru ca avea obiceiul sa dea buzna in dormitorul nostru in toiul noptii ca sa te puna sa-i descifrezi prospectul de la aspirina si paracetamol.

Si tatal tau o sa-mi lipseasca mult, sa stii! In special glumele lui misogine despre femei si ragaiala de Ghita pe care o scotea pe post de compliment dupa fiecare masa. Imi placea mai ales cum imi povestea razand despre tavalelile lui din tinerete prin caminul de la Politehnica. Deh, intelectualul familiei avea mare trecere la dame. Probabil ca in loc de preludiu le spunea ce-i spune mamei tale mereu: “Femeia…ce sa-i ceri! Parul lung si minte scurta!”

Citește și:

Sa stii ca m-am resemnat si nu iti port pica pentru nimic. Am primit mailul tau si m-a induiosat pana la lacrimi. Apreciez ca mi-ai trimis un citat din filmul tau preferat, The Notebook, tradus cu Google Translate. Este cel mai romantic gest pe care l-ai facut vreodata pentru mine. Sunt sigura ca nu ai fost la fel de romantic nici cu duduia pe care am vazut zilele astea in toata splendoarea ei la tine in pat. Si nici macar cu fata aia darnica si roscata.

Sa nu iti faci griji pentru toate lucrurile tale care au ramas la mine. Ti-am spart deja toata colectia de viniluri, DJ Bobo in devenire care esti tu! Iar laptopul tau l-am daruit lui Alex de la parter. Abia a inceput liceul si cu siguranta are nevoie de un loc sigur in care sa-si ascunda filmuletele porno. Ti-am strans cu grija toate hainele si le-am impachetat frumos. Le-am aranjat pe culori, asa cum ii placea mamei tale si le-am trimis la o casa de copii din Vaslui. Asa ca daca le vrei inapoi, acum stii de unde sa le iei.

Citește și:

Nu imi pare rau de cei trei ani pe care i-am petrecut alaturi de tine. A fost o lectie de viata foarte valoroasa. M-am maturizat si stiu cum sa ma port in viitor. Am invatat din relatia asta sa nu mai iert infidelitatea pentru ca este un obicei care se repeta.

Am invatat ca “te iubesc” nu trebuie sa fie moneda de schimb. Am invatat sa nu accept iubire cu portia, sex la comanda si orgasm aproape deloc. Iti doresc ce imi doresc si mie: toata fericirea din lume dar fiecare in coltul lui de lume!

Sa nu iti faci griji nici ca o sa sufar pentru ca nu se va intampla asa. Poate o sa fiu trista inca o zi sau doua apoi o sa ma simt din ce in ce mai bine. Cu siguranta o sa gasesc doua brate de flacau vanjos care sa ma consoleze. Si apropos de flacau vanjos, prietenul tau Andrei e inca singur?

P.S: Te iubesc

P.P.S: Ma iubesc pe mine mai mult.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.