Setari Cookie-uri

Dragoste pierduta: Barbatul care nu a fost sa fie!

Toti facem greseli dar pentru unele, platim toata viata

A batut apoi camera in lung si-n lat, certandu-se cu el si cu Dumnezeu. Se simtea vinovat, mi-a spus. Eu eram un copil iar el imi furase inocenta. Dar nu a furat nimic, i-am pus-o eu pe tava. Imi faceam griji ca nu o sa-i fiu pe plac. Femeile se aruncau de nebune in patul lui. Femei adevarate, in toata firea.
Incercam sa nu mi le inchipui zvarcolindu-se de placere sub trupul lui puternic dar imaginile astea ma imbolnaveau si imi otraveau sufletul.

Stiam ca fusese cu multe altele inaintea mea iar eu eram nepriceputa. Stia cum sa-mi alunge gandurile negre cu un sarut in care punea toata forta pasiunii lui. Stia sa ma faca sa ma simt ca si cum nimeni nu ar fi mai important decat mine in lume iar el era centrul Universului meu.

Cand nu era langa mine, inchideam ochii ma imaginam langa el. Apoi totul era bine, nimic nu-mi putea face rau. Dar cel mai mare dusman al meu am fost eu, cu incapatanarea mea si rebeliunea mea inchipuita.

Citește și:

M-a iubit atat de mult incat, la cateva luni, m-a cerut in casatorie. El avea aproape 27 de ani, eu nu aveam nici macar 19. M-am panicat si am plans in noaptea aceea pana cand am simtit ca nu mai am lacrimi. Copil zalud, orice alta femeie in locul meu ar fi fost fericita.

Imi vedeam povestea naruita in fata ochilor. Dragostea noastra, toata pasiunea si toate sentimentele adunate intre noi valorau cat o hartie stampilata la primarie? Noi care eram personaje de roman, noi care traiam o poveste de dragoste care sa ramana in legenda sa ne transformam in familia Cutarescu? Sa ajungem seara acasa si sa ne certam ca nu sunt vasele spalate si mancarea e rece?

Stralucirea noastra de diamant sa se transforme in arama coclita, sa intram in banal, sa ne scoatem ochii pentru ca unul dintre noi a stat mai mult la baie si ca intarziem la serviciu? Si ce seviciu? Mie nici macar a facultate nu imi mirosise inca. Sa fiu complet dependenta de el? Sa ajung acasa de la scoala si in loc sa invat pentru examen, sa spal sosete?? NU! Si nu a ramas.

Citește și:

Am incercat sa il conving apoi sa mai asteptam. Nu pentru ca m-as indoi de intensitatea sentimentelor noastre ci pentru ca pur si simplu nu eram pregatiti pentru asta.

Am vazut pe fata lui cum trece de la extaz, la dezamagire, la furie si la resemnare. In 5 minute, cat a durat toata tirada mea verbala. M-a pupat pe frunte si dus a fost, cu toate sperantele mele naruite in urma masinii lui.

Au trecut 10 ani de atunci iar el este acum in prag de casatorie. O alta femeie ii va purta numele, o alta femeie ii va purta copiii in pantec. Iar eu imi voi purta crucea mai departe.

Andreea N., 29 de ani.

sursa foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.