Setari Cookie-uri

Nevestele din Stepford, Colentina: Nimeni nu-i perfect

Cat de departe poti sa mergi ca sa salvezi aparentele?

Vedeai de la distanta ca are implanturi dar aratau atat de bine incat imi venea sa o rog sa ma lase sa pun si eu mana. Era coafata discret dar buclele ei cadeau perfect pe umerii usor bronzati, desi eram aproape in noiembrie. Unghiile ei roz erau ojate la linie si aratau a bomboane de-ti venea sa le rontai.

S-a asezat langa mine si am inceput sa discutam. Timp de ora, nu mi-a vorbit despre nimic altceva decat despre sotul ei perfect si iubitor, casa ei perfecta si curata, copiii ei perfecti si destepti, viata ei perfecta si fericita.

Cand a inceput sa-mi descrie cum gateste ea o data italieneste si o data frantuzeste, am inceput sa-i blochez cuvintele. Ii auzeam vocea ca pe un zgomot de fundal si ma gandeam cum i-as tranti oak-ul in care perpeleste crevetii fix in cap, peste buclele ei blonde, afurisit de perfecte si as indopa-o ca pe curcan cu o sharoma pana ar face ca banita fundul ei bombat si nesimtit de ridicat!

Citește și:

Ne-a invitat seara la masa ca sa ne cunoastem mai bine. In timp ce la mine erau cutii si folii de plastic peste tot, casa ei stralucea ca un pahar si era mobilata fantezist, in trend. Nu era nici macar un surub in apartamentul ala luat de la magazinul suedez.

Cina s-a desfasurat ca la carte. Domnii s-au refugiat intai in living sa bea un pahar de tarie ca niste barbati adevarati iar pe noi ne-au lasat in bucatarie, desi imi tatatia si mie buza dupa un coniac frantuz.
Chicotind complice, ea toarna pentru noi cate un degetar de lichior de banane pe care l-a sorbit ferit, ca o adolescenta.

Excela in bucatarie si ar fi fost un ospatar cu succes. Cei doi au pozat tot timpul in cuplu perfect, dragastos, tandru si atent. Dar in clipa in care ea si-a intins furculita catre buzele lui ca sa-l hraneasca din manusitele-i fine, mi-am dat seama ca e teatru pur.

Citește și:

A doua zi, imi asteptam o prietena in restaurantul unui hotel. Cand imi arunc ochii peste mese, il vad pe sotul perfect la receptie. De bratul sau era atarnata una dintre vecinele mele fragede, o trufanda de femeie. Frumoasa de pica dar vulgara prin excelenta. Atunci m-am lamurit eu cum si-a permis duduia sa se mute la 20 de ani intr-un complex rezidential.

Mana sotului a coborat primejdios spre fundul ei si a strans-o bine apoi i-a aplicat un pupoi deloc cast sau elegant in mijlocul holului. M-am dus intins acasa, decisa sa-i dau de veste soatei inselate. La o adica, ea muncea pentru nemernicul asta de-i sareau capacele si el se tavalea in camere de lux cu o dama de larg consum. Intr-un fel, am respectat intotdeauna femeile casnice si cred ca multe dintre ele robotesc toata ziua pana pica de oboseala, mai abitir decat altele cu serviciu full time.

Citește și:

Luata pe nepusa masa, nevasta arata ca dupa razboi. Smulsa toata, jumulita, imbracata intr-un trening rupt si patat, duhnind a pui cu 7 sosuri si coniac cu 7 stele. Parea mai batrana cu 10 ani.

Probabil din cauza bauturii, mi-a spus ca stia de aventura sotului ei cu vecina darnica si picioare larg deschise. Dar e barbat, zice ea prinre doua sughituri. Are grija de mine si copiii, imi plateste facturile si toate mofturile, ma plimba si am bijuterii sa imi pun si in nas. Iar asta de la 4 macar e curatica, o stie toata lumea. N-are cum sa ia vreo bolesnita de la ea. Era limpede, ii mai facusera CTC-ul si altii din bloc.

Daca sotul meu ar fi ajuns acasa duhnind a cutra, as fi facut un scandal monstru si i-as fi bestelit pe amandoi pana la al saptelea neam, de mama, origini si decedati. Nu era geloasa dar si-ar mai fi dorit o progenitura. Din pacate, slitul sotului n-a mai coborat in cuibusorul conjugal decat sa-si dea pantalonii la spalat si sa faca un pipilica in wc-ul cu senzori.

Citește și:

Ma uitam la ea prostita. Isi vindea tineretea pe un card de credit. Nu era iubita si o stia. Cred ca nici macar copiii ei nu o placeau prea tare pentru ca incerca sa isi verse toate frustrarile asupra lor si traia doar prin ei. Ii impingea de la spate si voia sa-si vada neimplinirile spalate prin ei. As fi vrut sa imi fie mila de ea dar nu simteam altceva decat dezgust.

Intreaga ei viata nu era altceva decat o coroana de carton spoita cu praf auriu.

foto prima pagina shutterstock femeie cu imperfectiuni

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.