Setari Cookie-uri

Iubirea: 'Ajutorrrrr!'

Candva, demult, toate sentimentele si emotiile au plecat in vacanta pe o insula. Fiecare, in functie de natura ei s-a distrat si simtit bine, rasfatandu-se sub cerul senin si insorit.

de Oana Popescu-Argetoia - Expert Garbo

www.oanapopescuargetoia.ro

___________

Insa cand distractia era in toi a sosit pe neasteptate un avertisment de vreme rea si furtuna si toate emotiile si sentimentele au fost sfatuite sa evacueze insula.

Anuntul insa, a cauzat panica si fiecare a inceput sa alerge catre o barca si precum in cazul Titanicului, fiecare era preocupat sa se salveze pe sine.

Cu toate acestea, Iubirea nu s-a miscat suficient de repede pentru sine. Erau asa de multe de facut... insa pe masura ce cerul devenea din ce in ce mai amenintator, Iubirea a realizat ca nu mai este timp si trebuie sa plece. Dar cu ce sa se mai salveze? Toate barcile fusesera luate!

Mergand pe mal, Iubirea vede Prosperitatea trecand intr-o barca luxoasa si punandu-si mainile palnie striga catre aceasta: “Prosperitate, vrei te rog sa ma iei in barca ta?”

Citește și:

“Nu”, a raspuns Prosperitatea, “barca mea este plina de lucruri pretioase si nu pot risca sa se scufunde. Nu mai e loc si pentru tine.” Si a plecat mai departe.

legenda dragostei

Nu dupa mult timp, Orgoliul a trecut pe acolo intr-o barca superba. Din nou Iubirea a strigat de pe mal: “Ma ajuti te rog, Orgoliule? Sunt blocata aici si nu pot pleca. Ia-ma cu tine, te rog!”

Uitandu-se in urma, Orgoliul i-a strigat peste umar Iubirii: “Nu, nu pot sa te iau cu mine. Abia mi-am curatat barca si nu am de gand sa o murdaresc cu picioarele tale pline de nisip!”

Tristetea a trecut pe acolo dupa o vreme si Iubirea din nou a strigat dupa ajutor. Dar fara niciun rezultat: “Nu, nu pot sa te iau cu mine. Sunt asa de trista...Vreau sa fiu singura!”, ii spuse Tristetea.

Cand Fericirea si-a facut aparitia pe acolo, Iubirea s-a luminat putin si a strigat plina de speranta dupa ajutor. Dar Fericirea era asa de preocupata in euforia ei, incat nici nu a remarcat prezenta Iubirii care ii facea semne de pe mal.

Citește și:
  • Iubirea adevărată începe cu tine!
  • ANTONIA lansează Iubirea mea e cu tupeu
  • Feli scoate 'Iubirea ca la piață'

Iubirea incepu sa se simta agitata si nedorita, cand cineva a strigat: “Vino Iubire, te iau eu cu mine in barca”. Iubirea nu stia cine putea fi, vazand barca imensa in care naviga, dar a sarit bucuroasa la bord simtindu-se eliberata de grija si stiind ca acum va ajunge la loc sigur.

Citeste continuarea pe Garbo

Foto interior si prima pagina: legenda dragostei - trandafir, condei si hartie veche via Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.