Setari Cookie-uri

Fascinatia milioanelor: Cum sa ma marit cu un barbat putred de bogat?

'Chiar si atunci cand barbatii cumpara frumusetea unei femei, femeile tot platesc pentru asta... Platesc pentru asta cu sexism, cu stereotipuri, cu strangeri si dureri de inima si uneori chiar cu propriile vieti. Nu este chiar o tranzactie egala, nu?'

Iata o poveste fictionala care a fost publicata pe Craig list si care circula pe internet sub forma unui viral inca din 2007. Desi scrisoarea adresata ca o replica unei tinere ce doreste sa se marite cu un barbat bogat poarta semnatura unui CEO J.P. Morgan, ne indoim ca asa si este :). Textul este un text-farsa care s-a transformat intr-un adevarat fenomen web, fiind primit cu bratele deschise in randul legendelor urbane bine apreciate.

Ce sa fac ca sa ma marit cu un barbat bogat? O tanara posteaza urmatorul mesaj pe un forum....

"Voi fi sincera in ceea ce urmeaza sa spun aici. Am 25 de ani, sunt foarte draguta, stilata si am gusturi bune. Imi doresc sa ma marit cu un barbat care are salariul de 500 de mii de $ pe an sau chiar mai mult. Ati putea sa-mi spuneti ca sunt lacoma, insa un salariu anual de 1 milion de $ este considerat un salariu de clasa mijlocie in New York.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Femeie frumoasa, lux via Shutterstock

Cerinta mea nu este prea mare... Exista cineva pe acest forum care sa aiba un venit anual de 500 de mii de dolari? Daca da, sunteti cu totii casatoriti? Si ce sa fac ca sa ma marit cu o persoana bogata ca voi?

Dintre barbatii cu care am iesit, cel mai bogat avea un venit de 250 de mii de dolari pe an. Iar daca cineva isi doreste sa se mute intr-o zona rezidentiala din vestul New Yorkului New York Garden, 250 de mii de dolari nu sunt de ajuns.

Asa ca iata-ma aici pentru a va intreba umil cateva intrebari:

1. Ce locuri frecventeaza cel mai des burlacii bogati? (Va rog, lasati mai jos o lista cu numele si adresele barurilor, restaurantelor, salilor de gimnastica etc unde acestia se duc des)

2. Cam care ar fi grupul de varsta pe care ar trebui sa-l am in considerare?

3. De ce majoritatea sotiilor de barbati bogati arata mediocru? Am cunoscut cateva fete care nu erau nici atragatoare, nici interesante, insa au reusit sa se marite cu barbati bogati.

Citește și:

4. Cum decideti cine poate fi sotia voastra si cine poate fi doar prietena voastra? (mentionez ca scopul meu acum este acela de a ma marita)"

D-ra Frumusica

Replica venind din partea CEO-ului J.P. Morgan, poate fi citita pe Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.