Setari Cookie-uri

Fratii care si-au impartit iubitele

Asta seara facem sex in familie

Daca te uiti de curiozitate pe urban dictionary.com, fratii eschimosi sunt barbatii care au impartit la un moment dat aceeasi iubita si au ramas in termeni amicali. Conceptul merge mai departe de sensul conotativ pentru ca exista cateva cazuri celebre de frati in sensul biologic al cuvantului care au avut aceeasi iubita sau sotie, uneori in acelasi timp. Cel putin doua dintre numele de mai jos te vor surprinde cu siguranta.

Sa incepem cu unul dintre cele mai cunoscute cazuri de frati care si-au impartit iubitele.

1. Michael Jackson este regele incontestabil al muzicii pop. Intreaga lume a fost socata atunci cand starul s-a stins din viata in 2009. Tot atunci, au inceput sa iasa la iveala din ce in ce mai multe detalii despre viata sa zbuciumata si in special, despre traumele din copilarie.

Michael era cel mai mic dintre baietii familiei Jackson si alaturi de patru dintre frati ai sai, Jackie, Tito, Jermaine si Marlon, a format trupa The Jacksons, cunoscuta mai apoi ca Jackson 5. La un moment dat, Randy Jackon li s-a alaturat. Despre el si fratele sau Jermaine se stie ca au avut copii cu aceeasi femeie.

Citește și:

Randy si Alejandra Oaziaza s-au cunoscut in 1986, cand ea avea 17 an iar el 24. Desi ei doi au fost impreuna ani buni, nu s-au casatorit niciodata. Cu toate acestea, au avut impreuna doi copii: Genevieve si Randy jr. Relatia lor s-a racit la un moment dat si in timp ce Randy era plecat de acasa, Jermaine s-a mutat in locuina lui. Alejandra si Jermaine s-au casatorit in secret in 1995 si au impreuna trei copii: Jaafar, Donte si Jermajesty.

Intre timp, dupa ce s-a convertit la islamism, Jermaine a cunoscut-o pe Lawanda. Faptul ca era casatorit in continuare cu Alejandra nu l-a oprit de la o ceremonie religioasa de nunta cu cea de-a doua femeie.

2. Daca relatia Alejandrei cu cei doi frati vi se pare complicata, dati-mi voie sa v-o prezint pe femeia casatorita in acelasi timp cu 5 barbati, toti frati biologici.

Potrivit Daily Mail.com, Rajo Verma din India, in varsta de 21 de ani traieste intr-un sat undeva in partea nordica a Indiei. Ea s-a casatorit intai cu Guddu, atunci cand ea avea 18 ani iar el 21. Au urmat apoi pe rand Baiju (32 de ani), Sant Ram (28 de ani), Gopal (26 de ani) si Dinesh (18 ani).

Citește și:

De fapt, ea nu a facut nimic altceva decat sa respecte traditia poliandrei si spune ca mama sa a fost casatorita in acelasi timp cu 3 frati. Casnicia in 6 merge de minune si nimeni nu este gelos. Ea incearca sa isi imparta timpul egal intre cei 5 soti ai sai si le acorda tuturor aceeasi atentie. Femeia are un baiat in varsta de 2 ani insa nu stie care dintre ei este tatal acestuia.

Traditia acestor casatorii era des intalnita in India insa obiceiul aproape ca a disparut. Practica a inceput ca o modalitate de a mentine intreaga averea unei familii ca sa nu fie nevoiti sa o imparta atunci cand fratii se casatoresc.

3. Un alt caz, mai putin socant cu comparativ cu cel dinainte a avut loc tot in India. De data aceasta , Buddhi Devi a fost casatorita cu doi frati, potrivit NYtimes.com.

La 14 ani ea a fost logodita cu un baietel din satul ei, mai mic decat Buddhi cu 2 ani. In acelasi timp, ea trebuia sa se casatoreasca si cu fratele lui, imediat ce atingeau varsta propice.

Citește și:

In 2010, la 70 de ani, femeia era vaduva dupa unul dintre sotii ei si are 5 copii. Motivul pentru care cele doua familii au aranjat o astfel de casnicie este pur pecuniar pentru ca nu au vrut sa imparta averea intre cei doi frati.

Buddhi are 5 copii insa niciunul dintre ei nu are o astfel de relatie.

foto prima pagina shutterstock triunghi amoros

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.