Setari Cookie-uri

Jurnalul lui Noemi: 7 melodii pentru preludiu

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

foto mnowicki/ Shutterstock

Nu poti sa cunosti cu adevarat un om daca nu ii cunosti trupul, daca nu stii cum i se aprind ochii de focul pasiuni, daca nu ii stii mirosul si gustul. In acelasi timp, e valabila si reciproca, intre noi fie vorba. Doar daca faci sex cu cineva timp de niste luni in sir nu inseamna ca iti cunosti partenerul. Dar ne indeparatam de la subiect. Eram atrasa de el si simteam ca am avea ceva potential impreuna. Recunosc, nu m-a fascinat niciodata asa cum au facut-o altii inaintea sau dupa el dar eram hotarata sa ii dau o sansa. Daca trecea si de proba orala, aveam sanse de reusita.

Nu mi-am inchipui niciun moment ca ceea ce avea sa ne ingroape idila de la inceput era muzica. Intre doua sarutari fierbinti si un pahar de vin, s-a oferit sa puna muzica. Ceea ce el nu stia este ca, pe langa felul in care se poarta, eu judec barbatii dupa alte cateva criterii: unghiile pe care le curata sau nu, cartile pe care le-a citit sau nu, filmele pe care le-a vazut sau nu, muzica pe care o asculta. Nu sunt superficiala. Sau cel putin nu intotdeauna insa cu siguranta o relatie trebuie bazata, printre altele, si pe gusturi comune. Daca pentru tine o iesire la film inseamna sa ma tarasti la o animatie sau la un film cu nota 4 pe Rotten Tomatoes, mi-au omorat orice pornire erotica sau afectiva catre tine.

Citește și:

La fel se intampla si daca incerci sa ma convingi ca DJ super feat. Sexy Kitty and *un sir de nume si porecle la moda pe care nu le voi tine minte niciodata* sunt crema muzicii, e ca si cum ai incerca sa imi faci sex oral din camera cealalta. Ma incita aproape la fel de tare pe cat o face o cizma gaurita. Spre oroare mea, dupa ce a dat play, din boxele lui au inceput sa topaie niste versuri si niste ritmuri de mi-a venit sa ma inchin.

Am crezut initial ca are o sora mai mica si ca e cd-ul ei de la gradinta. Era ceva cu bumti-bumti-lollipop-lick my lollipop. Daca asta era vreun apropo, putea sa ne scuteasca pe amandoi. Am incercat sa ma concentrez la mainile si la gura lui dar creierul meu era sfredelit de o insirurire nesfarsita de cacofonii muzicale, desfasurate toate pe acelasi bumti-bumti, alternat uneori cu un tuci-tuci-tuci agresiv si enervant ca picatura chinezeasca.

Citește și:

M-am scuzat, m-am fofilat, am plecat. Daca vrei sa te tratez ca pe un barbat, poarta-te ca un barbat, nu ca un adolescent.

Poate sunt eu cusurgioaica, poate sunt prea pretentioasa insa in materie de muzica pentru preludiu, am cateva titluri preferate pe care le impartasesc cu voi. Desigur, lista ramane deschisa si astept sa o completati cu peferintele voastre.

Nine Inch Nails – Closer

In ciuda ritmului senzual si a versurilor care nu sunt indicate pentru oamenii slabi de ingeri, Closer nu este o melodie de dragoste. Cu toate acestea, nimic nu te poate opri sa „pui in scena” un dans lasciv cu care sa iti seduci iubitul pe acordurile compozitiei lui Trent Reznor.

Marilyn Manson – Tainted Love

Melodia a fost compusa in 1964 de catre Ed Cobb, membru al formatiei The Four Preps si a fost inregistrata pentru prima data de Gloria Jones. Tainted Love a intrat in atentia publicului aproape 20 de ani mai tarziu, interpretata de Soft Cell. Numerosi artisti au cantat apoi aceasta piesa insa una dintre cele mai incitante variante ii apartine controversatului Marilyn Manson.

Citește și:

Jose Nunez – Bilingual

Mai explicit si mai erotic de atat nu poti face o declaratie de dragoste. Sau macar, de pasiune insa Bilingual nu trebuie sa lipseasca din lista ta secreta pentru nopti aprinse.

Sofia Karlberg – Shameless

Piesa Shameless ii apartine de fapt lui Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut ca The Weeknd insa una dintre cele mai senzuale interpretari ale acestei piese este cea a Sofiei Karlberg, o cantareata de origine marocana si suedeza care traieste in Stockholm.

Hess is More – Yes Boss

Mikkel Hess este un artist danez cunoscut datorita poriectului sau artistic Hess is More. Desi activitatea sa include inclusiv productie si compozitie muzicala pentru film si teatru, unul dintre motivele pentru care Hess este celebru este tocmai aceasta piesa.

The XX – Fiction

The XX este descrisa in cuvinte seci drept o trupa de indie pop londoneza. In cuvintele mele, baietii de la The XX stiu sa faca dragoste cu tine de la distanta. Ca sa te convingi, trebuie doar sa dai play.

Citește și:

Chrissy – Or nah

Or nah face parte din repertoriul The Weeknd si, asa cum ati vazut, nu este singura piesa a lui Abel care starneste furtuni de senzatii doar prin sunete insa varianta mea preferata este interpretarea lui Chrissy care ofera o perspectiva feminina asupra versurilor.


foto prima pagina Eugene Partyzan/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.